Melissa McCarthy og Octavia Spencer er superhelte i “Thunder Force” – Marvel-stjerne spiller skurk.

Det er efterhånden længe siden, at det kun var muskuløse hvide mænd, der spillede superhelte på film. Nu er det også blevet de tykke kvinders tur.

Melissa McCarthy (“Ghostbusters”) og Octavia Spencer (“Hidden Figures”) spiller to almindelige kvinder, som pludselig får superevner.

Nu skal de bekæmpe en skurk, der spilles af MCU-skuespilleren Pom Klementieff (“Guardians of the Galaxy Vol. 2”).

Det er Melissa McCarthys mand, Ben Falcone, der instruerer “Thunder Force” til Netflix.

Læs også ‘Dansk dokumentar om tykke kvinder får kritik – de er for hvide og ikke tykke nok‘.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Det kan faktisk godt fungere, hvis man spiller rigtigt på det. Jeg har dog ikke været så imponeret over de sidste 2 film jeg har set Melissa McCarthy i (Ghostbusters og Spy), men det kan så også skyldes manuskriptet. Men godt at se at der kommer nogen lidt atypiske superhelte.
Gravatar

#2 Gridlock 2 år siden

Så skal manuskriptet i den grad være godt for og forklare hvordan disse 2 superhelte stadigvæk er tykke, hvis de er aktive superhelte.
Der er en grund til at de fleste Superhelte er tynde og fit som bare pokker.

Når man ser alt hvad de laver på skærmen, ville en tyk superhelt der ikke er i særlig god form være faldet om for længst fuldstændig udmattet.

Så...
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

#2 to almindelige kvinder som PLUDSELIG får superevner, det er forklaret allerede inden du har set filmen :)
Gravatar

#4 Gridlock 2 år siden

#3 Selv med Superevner vil din forbrænding stige kraftigt det øjeblik du begynder og bruge dem til og bekæmpe forbrydelse.
Med mindre selvfølgelig de giver dig øget udholdenhed og fart, vil du hurtigt ligge prustende på jorden.

Fordi hvad nytter superstyrke hvis dem du slås mod kan løbe i ring rundt omkring dig og få det ene slag ind efter det andet.

Så det kan godt være de starter som tykke, men det forsvinder HURTIGT så snart de begynder og gøre aktuelle superhelte ting.
Igen der er en logisk grund til hvorfor diverse Superhelte er så fit, det er ikke bare for og se godt ud.
Gravatar

#5 OliverDK 2 år siden

#4 Tilføjer du også samme logik til eksempelvis actionfilm, hvor helten slås i gulvet 15 gange af en toptrænet elitesoldat, men mirakuløs kommer på benene hvergang og så lige overmande supersoldaten? Eller hvad med en god gammel Western med Clint'en hvor han hvergang tømmer magasinet i 4+ baddies og ingen af dem får løsnet et skud? Eller hvad med gyserfilmen hvor den kvindelige helt bliver knivstukket utallige gange, men alligevel overlever og overmander gerningsmanden, som ellers før hende har slået et utal af mennesker ihjel no problemo? Eller filmen hvor helten begraves levende 2 meter under jorden i en lukket kasse og alligevel via håndkraft får banket hul i kassen og så gravet så op til overfladen og så rundsmadrer en hel lejer af hardcore kriminelle?

Jeg håber du forstår ironi'en med logikken, for enten må du have det svært med et utal af film (flertallet) eller også er du ret selektiv i hvornår du vælger at tilføje logik. For slet ikke at nævne at i modsætning til de nævnte eksempler, så er her jo altså tale en action KOMEDIE, hvor hele det komisk omdrejningspunkt jo for f..... er at det er to atypiske personer (to overvægtige kvinder) der får superhelte kræfter. Umiddelbart gætter jeg på at der eksempelvis er en scene, hvor de skal løbe en baddy ind i en scene, men begge mister puster, men hvem ved?, men det er jo meningen du skal grine af det hele for katten da ;)
Gravatar

#6 Blandet Landhandel 2 år siden

Gridlock (4) skrev:
#3 Selv med Superevner vil din forbrænding stige kraftigt det øjeblik..


LOL
Gravatar

#7 Mejse 2 år siden

#4 se #5 og slap lidt af ;)

og forresten er der ingen logisk grund til at de fleste superhelte er fit, det er fordi det ser godt ud, der er ingen der har siddet og tænkt i den slags logiske baner da de blev lavet, men hvem havde heppet på superman hvis han havde været en blobber fedling :)
Gravatar

#8 lupus 2 år siden

Det at Melissa McCarthy er med i den, gør jeg springer over.

Har de gjort en indsats med manuskript og filmens historie(tvivler dog), så kan det være en interessant indspark i "superhelt" film genrerne.
Gravatar

#9 The one is back 2 år siden

hvorfor kan jeg nogle gang ikke skabe en kommentar i feltet?
Gravatar

#10 Gorman 2 år siden

Blandet Landhandel (6) skrev:
Gridlock (4) skrev:
#3 Selv med Superevner vil din forbrænding stige kraftigt det øjeblik..


LOL


Dobbelt LOL :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: