“Baywatch”-stjernen Carmen Electra satte gang i Pornhub efter sin optræden i “The Last Dance”.

Netflix er for tiden aktuel med dokumentarserien om basketball-legenden Michael Jordan, der på dansk har titlen “Den sidste turnering”.

Efter fjerde afsnit af Netflix-serien fortsatte en del af seerne dog videre til Pornhub, tyder det på.

For i afsnittet medvirkede “Baywatch”-stjernen Carmen Electra – som også har haft roller i “Scary Movie” og “Disaster Movie” – da hun tidligere har været gift med Chigaco Bulls-spilleren Dennis Rodman.

Læs også ‘Streamingtjeneste for voksne giver gratis adgang i 30 dage‘.

Kort efter premieren på afsnittet kunne Pornhub måle en voldsom øget søgning på den 48-årige Carmen Electra, som i alt har haft 92 krediterede roller på film og i serier.


Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Sjølle 3 måneder siden

Kæft en EB-artikel.... igen

Hvornår kommer den her slags overskrifter på Filmz?

“Hvad der dernæst skete, vil chokerer dig”

Det her er jo ikke er seriøst film-medie, men nogen som helst respekt for sig selv... absolut ingen.
Gravatar

#2 Ryder666 3 måneder siden

Meh, jeg var beundrer af Carmen for over 10 år siden. Skrev et brev/mail til hende med ønsket om et signeret foto. Det fik jeg så. Om det er ægte, må guderne vide. Jeg brugte kun 10 minutter på det, og fik det tilsendt helt og aldeles gratis. Har det stadigvæk, indrammet. Selvom det måske er fake, så er det et kvalitetsfoto, og stadig sjovt at eje, fra hendes glory days.
Gravatar

#3 Tyler Durden 3 måneder siden

Morten Vejlgaard Just. Det kan du simpelthen ikke være bekendt. Er pengene virkelig så vigtige??? Hvor lavt vil du lade Filmz synke?
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#4 Tyler Durden 3 måneder siden

Sjølle (1) skrev:
Kæft en EB-artikel.... igen

Hvornår kommer den her slags overskrifter på Filmz?

“Hvad der dernæst skete, vil chokerer dig”

Det her er jo ikke er seriøst film-medie, men nogen som helst respekt for sig selv... absolut ingen.
Hørt! Sørgeligt!
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#5 Blandet Landhandel 3 måneder siden

Rigtig god og dyb artikel. Endelig har filmz formået at skrive stærke artikler igen. Mere af den slags tak.
Gravatar

#6 Geekalot 3 måneder siden

Overskriften siger det hele, alligevel skal i ind og kommentere på den.....
Gravatar

#7 Sjølle 3 måneder siden

Geekalot (6) skrev:
Overskriften siger det hele, alligevel skal i ind og kommentere på den.....


Øøøh ja!? Det ville jo ikke give mening at gå ind på nyheden om Tenet, for at skrive at det her site er blevet så ufatteligt dårligt? Det er jo netop når der kommer SÅ barnlig en nyhed fra Morten, at man skal give sin mening til kende på den nyhed.
Gravatar

#8 Blandet Landhandel 3 måneder siden

En ting er folk der brokker sig. En anden ting er folk der brokker sig over at folk brokker sig. Nu er jeg så blevet en der brokker sig over at folk brokker sig over folk der brokker sig. Sådan kan det fortsætte. Et mere fornuftigt indspark til debatten kunne være at folk der benytter Danmarks næststørste filmsite og har gjort det gennem flere år måske også gerne vil have et nogenlunde respektabelt niveau i nyhederne da disse afføder debatterne. Det ser jeg intet galt i. Der skal være plads til kritik. Kan man ikke acceptere dette og vælger at brokke sig over at folk brokker sig, vil jeg anbefale at kigge den anden vej. Det skal naturligvis også være plads til kritik af kritikken hvis denne giver mening, men geekalot.. du kan da ikke mene at denne artikels udgangspunkt og niveau er passende for et så stort filmsite som dette? Eller er det den slags artikler du finder interessant?
Gravatar

#9 Tyler Durden 3 måneder siden

Morten Vejlgaard Just, vi venter stadig på dit svar? Du har nævnt før, at du er god til at svare på brugernes spørgsmål. Mit spørgsmål er... Hvor lavt vil du lade Filmz synke?
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 3 måneder siden

#9 Ja, men der er ikke et døgnåbent krav på et forsvar af enhver artikel. Hvor lavt, spørger du?

Tænker du på solointerviewet med Bjarke Ingels om Palads? Den eksklusive afdækning af biografernes genåbnings-strategi? Det dybdegående FAFID-interview om det mulige genåbnings-program? Eller den intense dækning af coronakrisen i filmbranchen, Nolans kamp for 'Tenet' eller Disney Plus til DK til september, som Filmz var de første til at skrive længe før Ritzau og alle de andre? Dette er artikler inden for de seneste dage og uger.

Er den her artikel i kategori med ovenstående? Nej. Er den let? Ja. Er den et nybrud på Filmz? Nej. Kan populær-kulturens sammenhæng med pornoforbrug (som tidligere afdækket med Game of Thrones, Harley Quinn, Captain Marvel og alt muligt andet) være interessant? For nogen, ja.

Filmz har ikke en målsætning om, at lige præcis du skal kunne lide og godkende hver eneste af årets flere tusinde artikler og anmeldelser. Men det er et håb, at du kan finde nytte i noget af alt det gratis indhold, der dagligt bliver produceret. Det var måske ikke svar på dit spørgsmål, men det var et svar. Og tænkt i den allerbedste mening.

Skriv ny kommentar: