Den første trailer til “Renfield” teaser en moderne nyfortolkning af historien om Dracula og ikke mindst hans titulære håndlanger.

Det er uden tvivl Nicolas Cage som Dracula, der er det helt store tiltrækningselement for “Renfield”, men som filmens titel peger på, så er det hans lakaj, der står i spotlightet.

Læs også: “‘Evil Dead Rise’-trailers teaser et blodigt comeback til Sam Raimis horror-univers”

Her ser vi Nicholas Hoult som titelkarakteren, der står for at skaffe bytter til greven og udføre hans befalinger. Efter flere århundreder i tjeneste er Renfield dog klar til at se, hvad livet uden Dracula kan byde på – hvis det da kan lykkes ham at gøre en ende på deres “toxic relationship“, som han selv kalder det i traileren, som du kan se lige her.

Sammen med Hoult og Cage kan vi se frem til at se Awkafina, Ben Schwartz og Adrian Martinez, når “Renfield” får premiere på det store lærred den 30. marts.

Filmen er instrueret af “The Tomorrow War”-instruktør Chris McKay, der har fortolket et manus skrevet af Ryan Ridley, som har skrevet for serier som “Rick and Morty” og “Invincible”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: