Vi har fået fornøjelsen af ikke bare én, men to trailers til det næste kapitel i “Evil Dead”-franchisen.

Aldrig havde jeg troet, en omgang røræg skulle gøre mig så ubehageligt til mode, men her er vi nu engang. De to nye trailere til “Evil Dead Rise” (en Red Band, en Green Band) er forfærdende fornøjelser både med motorsav, besættelse og blodbad – nu mangler vi bare at se Boomstick i aktion.

I “Rise” følger vi Beth (Lily Sullivan), der besøger sin søster Ellie (Alyssa Sutherland) og hendes tre børn (Morgan Davies, Gabrielle Echols og Nell Fisher) i deres lejlighed i LA. Da en mystisk bog bliver fundet i bunden af deres lejlighedskompleks, åbnes der op for dæmoner ude efter mennesker at besætte – hvilket går ud over familiens matriark. Beth står nu over for en ubegribelig kamp for overlevelse.

Lee Cronin har både skrevet og instrueret “Evil Dead Rise”, der markerer filmseriens blot anden titel siden afslutningen på Sam Raimis trilogi. Den seneste fortælling i franchisen var Fede Álvarez’ “Evil Dead” fra 2013, som var en nytænkning af originalen – selvom den foregår i samme univers og tidslinje som Raimi-trilogien.

Læs også: “‘M3GAN’-trailer teaser en ny horrordukke med morderiske tendenser”

Cronins film bygger videre på universet skabt i den originale trilogi, på trods af at den ikke inkluderer den originale “Evil Dead”-helt Ash Williams. Ash-skuespiller Bruce Campbell og Raimi er dog ikke fuldstændig frakoblet projektet, da de begge agerer executive producers.

“Evil Dead Rise” skulle oprindeligt have fået premiere direkte på HBO Max, men er siden blevet rykket til biograferne, hvor den får dansk premiere den 20. april.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 The Man With a Lot Of Names 1 år siden

Eh, ingen Ash, så springer sgu over.
Gravatar

#2 compax 1 år siden

cool, Den skal jeg ind og i bio

Skriv ny kommentar: