Nicolas Cage udvider sit repertoire af interessante roller som en trøffeljæger, hvis gris bliver kidnappet i “PIG”.

Traileren, der er fyldt med naturlige, smukke skud, følger Cages trøffeljagende eneboer, der efter kidnapningen af hans trøffelgris bliver nødt til at grave op i sin fortid i forsøget på at få grisen tilbage.

Selvom filmens præmis kunne lyde som udgangspunktet for en “John Wick”-lignende hævnfilm, virker “PIG” igennem traileren som en mere intim og rørende oplevelse, der giver Cage lov til at spille med sine dramamuskler.

Selvom Cage ofte er blevet gjort grin med på baggrund af sine noget ekstreme og overspillede optrædener, er han unægteligt også en talentfuld og spændende skuespiller, hvilket vi har set i film som “Adaptation” og “Leaving Las Vegas”.

Netop Cages talent som skuespiller og hans noget utraditionelle karriere bliver omdrejningspunktet i hans anden kommende film “The Unbearable Weight of Massive Talent”, hvor han i en “Adaptation”-lignende situation skal spille sig selv.

Læs også: “‘Tiger King’-filmatisering: Nicolas Cage skal spille Joe Exotic”

Over for Cage kan vi i den kommende Neon-film se “Hereditary”-stjernen Alex Wolff og “Sons of Anarchy”-skuespiller Adam Arkin. Filmens instruktør Michael Sarnoski får sin spillefilmsdebut med “PIG”, som han også har fungeret medforfatter på i samarbejde med førstegangsforfatter Vanessa Block.

“PIG” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: