James Gunns “The Suicide Squad” kommer til at fortsætte den elskede storfilmstrend at inkludere en eller flere post-credit-scener i sin film.

Post- og mid-credits er velkendte fænomener for den erfarne superhelteinstruktør. Han inkluderede én scene efter “Guardians of the Galaxy”-rulleteksterne, mens han hævede barren for antallet af post- og mid-credit-scener med “Guardians of the Galaxy Vol 2”, der havde fem.

Læs også: “‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ bliver James Gunns sidste i franchisen”

Derfor er det heller ikke nogen stor overraskelse, at hans DCEU-debut kommer til at indeholde post-credits. Instruktøren, der ikke er bange for at svare på fans’ spørgsmål om hans film på Twitter, benyttede netop det sociale medie til at overbringe nyheden.

Selvom post-credits har været brugt i de fleste DCEU-film, har der været en pause siden “Zack Snyder’s Justice League”, der netop ikke havde sådan én. Dermed genintroducerer Gunn trenden i superhelteuniverset, hvilket mange fans med garanti vil være glade for.

Vi vil i hvert fald glæde os til at slå os ned i biografens sæder for at nyde “The Suicide Squad”, når filmen får premiere den 5. august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: