“Mandy”-selskabet SpectreVision frigiver nu traileren til H. P. Lovecraft-filmatiseringen “Color Out of Space”.

Nicolas Cage oplevede stor kultsucces med “Mandy”, der blev et hit på diverse festivaler. Nu fortsætter Cage samarbejdet med SpectreVision.

Det sker med “Color Out of Space”, der er en filmatisering af en H. P. Lovecraft-novelle.

Lovecraft skrev “Color Out of Space” i 1927. Novellen handler om et område i Massachusetts, som er blevet forgiftet af en nedstyrtet meteor.

Sci-fi-forfatteren Lovecraft er også anerkendt som inspirationskilden til film som “Alien”, “The Evil Dead” og “The Thing” – læs mere om Lovecraft her.

“Color Out of Space” har allerede haft festivalpremiere med amerikansk biografpremiere til januar – der er endnu ingen dansk biografpremiere til “Color Out of Space”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Ryder666 2 år siden

Interessant. Han var god i Mandy.
Han spillede også godt i a score to settle, selvom filmen i dens helhed ikke var særligt god. Kunne næsten bedre lide vengeance a love story, som jeg så imorges ved 4tiden på blu ray. Og det er på trods af at Cage's karakter ikke er noget nær så central i vengeance, som i a score to settle. Men ser da klart frem til denne. Især hvis den bliver lige så fed som Mandy.
Gravatar

#2 SublimeKen 2 år siden

Jeg elskede Mandy. En dejlig kombination af horror, surrealisme og Nicolas Cage sindssyge. De elementer fungerede skide godt sammen af en eller anden grund, og med Nicolas Cage foretrukne skuespilstil, er det imo sådan noget han skal fokusere på at lave fremover.

Skriv ny kommentar: