Den mørke noir-stemning fra “True Detective” ringer genlyd, når den Nick Cassavetes-instruerede film ruller for ens øjne.

Hvad ville du gøre, hvis du fandt din eks-kone myrdet og din datter kidnappet af en satanisk kult, der planlægger forfærdelige ting med hende? Det er den situation, Nikolaj Coster-Waldaus karakter, Bob Hightower, er endt i, når traileren til “God is a Bullet” ruller. Herefter får han tunnelsyn: Han skal redde sin datter og få hævn over de skyldige.

Der er ikke nogen gråzoner i “God is a Bullet”: Hvem der er de onde, og hvem der er de gode, er klart delt op. Spørgsmålet er, hvor langt Hightower vil gå for at forsone sig med sin vrede. Hans mission bliver at infiltrere kulten med hjælp fra det tidligere medlem Case Hardin (Maika Monroe). Med tætte tatoveringer og indflydelse fra Hardin bevæger Hightower sig ned af en ond spiral, hvor det er svært at se sig tilbage efterfølgende.

Instruktøren Nick Cassavetes er mest kendt som instruktøren bag romantiske komedier som “The Notebook” og “The Other Woman”. Dog er han også en erfaren skuespiller inden for actiongenren, og han har sågar instrueret et par actionfilm selv (“Alpha Dog”). Cassavetes har også skrevet manuskriptet baseret på forfatter Boston Terans roman. Den amerikanske premieredato er den 26. juni. Der er endnu ikke annonceret en dato for Danmark.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: