Vi kan godt gøre klar til nervøst at kigge os over skuldrene igen. “It Follows” får en fortsættelse.

Med film som “Get Out”, Hereditary” og “The Babadook”, har 10’erne udmærket sig som et fantastisk årti for horrorgenren. Det skyldes ikke mindst også David Robert Mitchells fantastiske lavbudgetgyser “It Follows” fra 2014, som hurtigt opnåede kultstatus i filmverdenen.

Dengang fulgte vi Maika Monroe som Jay, der efter et samleje ‘smittes’ med et mystisk, morderisk væsen, som langsomt følger efter hende, hvor end hun går.

Nu, knap ti år efter filmens premiere, får den overnaturlige stalkerfilm sig en efterfølger med titlen “They Follow”. Det tyder altså på, at Jays monster ikke har været det eneste derude.

Annonceringen kommer fra Neon i et opslag på X. Filmselskabet både producerer og distribuerer filmen, der endnu ikke har fået en premieredato. Det forventes dog, at man begynder optagelserne engang næste år.

Mitchell vender tilbage bag kameraet, mens Monroe ligeledes gør comeback. Om flere skuespillere fra det originale cast også vender tilbage, er ikke blevet annonceret.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 alex5750 7 måneder siden

Hvad med titlen: Follows 'It follows' ?

Skriv ny kommentar: