Soul Sjæl danske stemmer Disney Plus / Filmz.dk

Nikolaj Lie Kaas og Melvin Kakooza lægger stemme til ny original på Disney+


Disney Plus afslører nu de danske stemmer til Pixar-filmen “Soul”.

Den skulle oprindeligt have haft biografpremiere, men Disney Plus har i stedet valgt at flytte “Soul” direkte til streaming.

Her er det stjerner som Jamie Foxx, Tina Fey og Graham Norton, der lægger stemme til de nye Pixar-figurer.

Nu kan Filmz afsløre navnene bag de danske stemmer, der tæller Nikolaj Lie Kaas (Joe), Mille Lehfeldt (22), Søs Egelind (Terry), Nicolaj Kopernikus (Moonwind), Remee Jackman (Paul), Melvin Kakooza (Curly), Al Agami (Dez), Katrine Falkenberg (Jerry A) og Betty Glosted (Libba Gardner).

På dansk får “Soul” ikke overraskende titlen “Sjæl”, der handler om Joe Gardner – en musiklærer i skolen, som får sit livs mulighed for at spille på den bedste jazzklub i byen.

Men et lille fejltrin fører ham fra New York Citys gader til The Great Before – et fantasifuldt sted, hvor nye sjæle får deres personligheder, særheder og interesser, inden de rejser til Jorden.

Fastbesluttet på at vende tilbage til sit liv slår Joe sig sammen med en gammelklog sjæl, 22, der aldrig har forstået det attraktive ved at være menneske. Alt imens Joe desperat forsøger at vise 22, hvad der er godt ved at leve, opdager han måske svarene på nogle af livets vigtigste spørgsmål.

Læs også ‘100 procent på Rotten Tomatoes: Elsker ny Pixar-film på Disney Plus‘.

“Soul” får dansk premiere på Disney Plus den 25. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: