En opfølger til den “John Wick”-lignende actionfilm “Nobody” bliver skrevet af originalens forfatter, siger instruktør Ilya Naishuller.

Der er ikke gået mange måneder, siden “Nobody” fik amerikansk premiere og blev et hit hos både fans og kritikere. Den rå action blandet med en overraskende, men perfekt hovedrolle i form af “Better Call Saul”-stjernen Bob Odenkirk viste sig at være en opskrift på succes, så det er naturligt, at en 2’er er af interesse.

Læs også: “‘Better Call Saul’-stjerne amok i “Nobody” – fra skaberne af ‘John Wick'”

Dog understreger Naishuller i et interview med Joblo, at filmen endnu ikke har fået grønt lys, men at forfatter Derek Kolstad alligevel er i fuld gang med at skrive en opfølger.

Om en 2’er bliver lavet er altså langt fra umuligt. Det kræver selvfølgelig, at originalens stjerner vender tilbage, hvilket slet ikke er utænkeligt.

Mid-credit-scenen i “Nobody” indikerede i hvert fald at Hutch Mansells historie ikke er færdig endnu, så der har altså helt fra starten været lagt op til en fortsættelse. Forhåbentlig betyder det, at vi kan glæde os til mere Odenkirk-action på det store lærred i fremtiden.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: