Japanske Hiroyuki Sanada er ifølge Deadline det nyeste navn på rollelisten til instruktør Chad Stahelskis “John Wick: Chapter 4”.

Den 60-årige skuespiller markerer den seneste tilføjelse til filmen, der både er yderst kompetent på skuespilfronten, men også som kampsportsudøver, hvilket er et must for en god actionrolle i “John Wick”-franchisen.

Vi kender endnu ikke til omfanget af Sanadas karakter. Dog ved vi, at han skal spille sammen med John Wick selv, Keanu Reeves, ligesom vi også kan glæde os til at se Laurence Fishburne tilbage som The Bowery King.

Derudover inkluderer de andre nye tilføjelser til filmen “Ip Man”-stjernen Donnie Yen, den japansk-britiske popsangerinde Rina Sawayama og “Race”-skuespiller Shamier Anderson, mens “IT”-stjernen Bill Skarsgård er i forhandlinger om en rolle.

Læs også: “‘The Continental’: “John Wick”-spinoff-serie bliver en prequel i 70’erne med Winston i fokus”

Sanada har nydt godt af en lang skuespilkarriere, og især i det nye årtusind har han slået igennem i Hollywood. Her har han haft roller i film som “The Last Samurai” og “The Wolverine”, mens han bare i år har været aktuel med både “Army of the Dead” samt “Mortal Kombat”.

Nu har Sanada fået en ny rolle i en actionfranchise, og det er bestemt værd at se frem til.

“John Wick: Chapter 4” har premiere den 26. maj 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: