Lige siden “Prometheus” udkom i biograferne tilbage i maj, har der været snak om en mulig fortsættelse til sci-fi-filmen. Nu kan hovedrolleindehaveren Noomi Rapace så bekræfte, at et manuskript er undervejs.

Se også: Damon Lindelof udtaler: “Prometheus 2” er en klar mulighed.

Rapace udtaler, at hun for nylig har haft et møde med filmens instruktør, Ridley Scott, omkring den mulige fortsættelse. Mens hun kan bekræfte, at der arbejdes på et manuskript, så vil hun ikke udtale sig yderligere om, hvem der egentlig arbejder på det.

Én ting er dog sikkert – Damon Lindelof, der skrev “Prometheus”, vender ikke tilbage for at skrive efterfølgeren. Dette har Lindelof selv kunnet udtale tidligere.

Udover at Rapace står til at vende tilbage foran kameraet og Scott bag det, så vil også Michael Fassbender vende tilbage i rollen som David, skulle filmen blive til noget.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [358208786] 11 år siden

Mmmm... Noomi Rapeface.
Gravatar

#2 Elisha 11 år siden

Det er nok meget godt at Lindelof ikke vender tilbage, så ender det i det mindste ikke med at dr.Shaw, David, engineers og alien monstre mødes i en kirke for at snakke om deres tid på øen øhhh planeten.
Gravatar

#3 Jb-film 11 år siden

"Prometheus" var ikke nogen stor blockbuster blandt en del anmeldere. - Med lidt skepsis er den blevet en del af min samling.
- En film der både peger frem og tilbage til den første Alien-film.

Men hvad Sigourney Weaver var for Alien-serien, så bliver Noomi Rapace den nye heltinde for Prometheus-serien.
Gravatar

#4 Ispep 11 år siden

Tak for den, Lindelof.
Gravatar

#5 BN 11 år siden

Jb-film (3) skrev:
Men hvad Sigourney Weaver var for Alien-serien, så bliver Noomi Rapace den nye heltinde for Prometheus-serien.


Hende slår de sikkert også ihjel i en af filmene ..... for så at fortryde (af økonomiske årsager) og genoplive hende i den efterfølgende film.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#6 BB Filmproduktion 11 år siden

"Prometheus" var ikke nogen stor blockbuster blandt en del anmeldere.


Filmen klarede sig dog okay rent økonomisk. Halvdårlige tal i USA (små $130 mio) men noget bedre salgstal globalt (små $280 mio i verden minus USA). Mon ikke vi her finder forklaringen på at man laver Prometheus nr. 2?

Mvh.
Christian
Bird & Beenfeldt Filmproduktion - http://birdbeenfeldt.dk
Gravatar

#7 Maltbrew 11 år siden

hmm.. ellers tak.
Gravatar

#8 SiniSael 11 år siden

plz dont!
Gravatar

#9 Hr. Nielsen 11 år siden

Gad vide om de vil forsøge at rette de tåbeligheder og fejl, de fik smidt på banen i den første, ret forsimplede og svagt fortalte historie, der skærer handligen ud i pap, for så at forsøge at dække dens mangler og huller bag, 'at den netop ikke skærer skidtet ud':) Prometheus er i hver fald det mest ubegavde forsøg, på en begavede og eksistentiel sci-fic jeg mindes, sådan lige umiddelbart.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#10 Mister Marvel 11 år siden

jeg synes den var god, ikke fantastisk, men god, men den kunne godt have fokuseret lidt mere på the space-jockeys grunde til deres evt. , skabelse af menneskeheden, og ikke så meget på menneskerne, i sin helhed, fordi der mangler årsagen til hvorfor de ´hader´ menneskeheden og hvorfor ´the aliens -væsnerne ´ blev skabt, og hvad der er sket med racen som spacejockeys tilhører fra ´tidernes morgen ´og optil nutiden (i filmens univers, 2093) og hvorfor en så mægtig race ikke kunne finde en ´kur ´til det onde som besætningen mødte i rumskibet, på planeten.

Dette er hvad jeg håber der blir givet svar på i en prometheus-2

Men synes skuespillerne spillede godt og at filmen var godt lavet.
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: