Der vendes op og ned på naturlovene i traileren til A24’s kommende “Lamb”.

“Lamb” følger et barnløst islandsk par spillet af Noomi Rapace (“Millenium”-trilogien) og Hilmir Snær Guðnason, der med målet om en ægte familie opfostrer et lam som deres eget barn.

Den mildest talt interessante præmis bliver bragt til live af den islandske instruktørdebutant, Valdimar Jóhannsson, der indtil nu blot har specialiseret sig indenfor kamerateknologi og special effects, hvor han har arbejdet på film som “Prometheus” og “Rogue One: A Star Wars Story”.

Jóhannsson har skrevet filmen i samarbejde med Sjón, der også har været med til at skrive “The Lighthouse”-instruktør Robbert Eggers’ næste film “The Northman”, der har stjerner som Nicole Kidmman, Ethan Hawke, Willem Dafoe og Anya Taylor-Joy på rollelisten.

Læs også: “Nicolas Cage er på jagt efter sin kidnappede gris i første trailer til ‘PIG'”

Ligesom “The Lighthouse” distribueres “Lamb” af A24, der bl.a. er elsket blandt fans for sin tendens til virkelig at lade filmskaberne vise deres egen vision gennem filmene — ofte til stor succes.

Om “Lamb”, der netop har haft premiere på Filmfestivallen i Cannes, også bliver en succes, må vi vente med at finde ud af til efter premieredagen, der forventes at ligge den 8. oktober.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: