Traileren til Jordan Peeles næste gyser teaser et mareridt fra himmelen.

Peele er siden sin instruktørdebut i 2017 hurtigt blevet et af de mest interessante navne inden for moderne horror. Både hans instruktørdebut, “Get Out”, og hans næste film, “Us”, blev økonomiske kæmpesucceser, mens især den førstnævnte blev elsket af kritikere og fans.

Læs også: “‘Get Out’-skaber afviser Marvel: Derfor vil Jordan Peele ikke lave ‘Blade'”

Nu står han inden længe klar med “Nope”, hvor vi følger Keke Palmer (“Hustlers”) som ejeren af en Hollywood-hesteranch i et område, der terroriseres af et flyvende objekt skjult af skyer. Traileren giver os da også et kort blik på toppen et mystisk skaldet væsen, så noget tyder på, at Peele tager fat i et – for ham – endnu uudforsket hjørne af gyser-genren – aliens.

“Nope” markerer også genforeningen mellem Peele og hans fantastiske “Get Out”-stjerne, Daniel Kaluuya, der dengang blev nomineret til en Oscar for sin rolle – noget der ellers er en sjældenhed for skuespillere i gyserfilm. Derudover kan vi også se frem til at se Steven Yeun (“Minari” & “The Walking Dead”) i filmen.

Ligesom med sine to tidligere film agerer Peele ikke kun instruktør, men også både forfatter og producer. Hans produktionsselskab Monkeypaw Productions står bag filmen i samarbejde med Universal.

“Nope” får premiere den 22. juli i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: