Blade MCU Jordan Peele / Filmz.dk

“Get Out”-skaber afviser Marvel: Derfor vil Jordan Peele ikke lave “Blade”


“Us”-instruktør Jordan Blade er favoritten blandt Marvel-fans til “Blade” – vil prioritere originale film.

Han er blevet hyldet for “Get Out” og senest “Us”. To originale succeser i en filmbranche fuld af franchisefilm og genindspilninger.

Derfor er Jordan Peele også blevet en eftertragtet instruktør i Hollywood, hvilket senest kulminerede efter MCU-annonceringen af en ny “Blade”.

Her overtager Oscar-vinder Mahershala Ali rolle som Blade, hvorefter fans begyndte at drømme om Jordan Peele som instruktør på den endnu instruktørløse MCU-film.

Nu afslører Jordan Peele, at han er smigret over interessen, men at han har takket nej til flere store franchises, selv om det har været fristende at sige ja:

”Det er en filmskabers drøm, men du ved, jeg føler, at jeg har kun begrænset med tid. Jeg har mange historier at fortælle, og det føles bare ikke rigtigt,” siger Peele til Rolling Stone.

Læs også ‘Succes med “Get Out” og “Us” sikrer ny aftale – Jordan Peele på vej med 2 nye film‘.

I stedet for at træde ind i en stor franchise som Marvel Cinematic Universe så arbejder Jordan Peele på to originale projekter, som han selv skriver og instruerer.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Nagash 10 måneder siden

Tak for det :-)

Han kunne sikkert lave en fed Blade, men det er rart der stadig er nogle i Hollywood, der gerne vil lave originale værker.
Gravatar

#2 HighFlyer15 10 måneder siden

Super tak. Han har alligevel attituden "I don't want to make movies with white people. Those stories have been told. We don't need more of those." og sådan en snævertsynet indstilling skal en Marvel instruktør ikke have.
Plus, Get Out var god men Us var virkelig skrald.
Gravatar

#3 Star Trek fever 10 måneder siden

Manden er dybt racistisk. Ufatteligt at han får lov til at lave film i det hele taget

https://www.hollywoodreporter.com/rambling-reporte...
Get woke, go broke.

All lives matter.

Skriv ny kommentar: