Manden bag den første “Blade”-film Stephen Norrington har efter en række problemer på “LXG” fået nok af Hollywood og sagt alle sine aftaler for kommende film op.

Dette gælder desværre også den lovende live-action filmatisering af tegnefilmsklassikeren “Akira”, der nu står uden instruktør.

Warner Brothers hævder dog, at “Akira” stadig er i produktion, og at manuskripforfatter James Robinson er i fuld gang med, at udforme plottet bag den apokalyptiske fortælling.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmz-cko 20 år siden

hmm tror jeg er lidt skeptisk med hensyn til "akira" som live-film... ligemeget hvem der instruere...

og dog... måske hvis det var Mamuro Oshii, da hans spillefilm Avalon er vildt fed, og en smule manga agtig...

men på den anden side, så... nej... den skal sgu være anime film og ikke andet...
........................................
"If the brain were so simple we could understand it, we would be so simple we couldn't"
Gravatar

#2 The Insider 20 år siden

Jeg forstår ikke Hollywood's trang til at lave remakes af klassiske film... så hellere lave remakes af film, som oprindeligt ikke var så fede, såsom der blev gjort med "Ocean's 11". Hvis jeg var Katsuhiro Ôtomo, ville jeg tage det som en fornærmelse, at en forfærdelig Hollywood manuskriptforfatter tåbeligt prøver at presse penge ud af hans sublime værk. Sådan en film er fuldstændig unødvendig, og vil selvsagt aldrig kunne måle sig med tegnefilmen.
War. War never changes.
Gravatar

#3 filmz-Jepper 20 år siden

Jeg er nu sikker på at Katsuhiro Ôtomo griner hele vejen ned til banken, når det drejer sig om mange penge vil de fleste sku gerne prostituere sig. Dermed ikke sagt at der er nogen der siger nej til Hollywoods dollar-tegn-fyldte-poser, men det er nok de færreste.

MEN jeg kan dog ikke andet end at give dig ret, hvorfor lave en remark af en film som fx. Texas Chainsaw? nogengange forstår man ikke helt hvad der sker med de gæve drenge.... Michael Bay... oh fy oh fy oh føj
Gravatar

#4 filmz-omega2005 20 år siden

Nu er tegnefilmen AKIRA jo heller ikke lige så fed som selve mangaen. Ideen med en Live-action fil er sku fed nok og jeg tror da også den kunne blive ret fed, men jeg har en svag anelse om at den bare kommer til at ligne så mange andre af den slags film og egentlig kun får en lille plads ... hvorimod selve anime'en er blandt de bedste animes nogensinde ... men det kunne sku være fedt hvis de kan få en endnu mere syg instruktør ind i projektet ... så den kan få det rigtige touch :D

Skriv ny kommentar: