Justice Smith, sidst set i ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’, og ‘The Holdovers’-stjernen Dominic Sessa er klar til at overtage den magiske scene.

Duoen har lukket aftaler om at slutte sig til ‘Barbie’-skuespilleren Ariana Greenblatt i ‘Now You See Me 3’, Lionsgates seneste plan om at genoptage spændingsfilmene der omhandler bankrøveri via tryllekunst.

De tre nye skuespillere udgør det nye team, hvor de originale rollebesætningsmedlemmer Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco og Morgan Freeman forventes at gentage deres roller som stjælende illusionister.

Ruben Fleischer sidder i instruktørstolen, når kameraerne ruller. Eric Warren Singer, Seth Grahame-Smith og Mike Lesslie har skrevet manuskriptet, mens Bobby Cohen og Alex Kurtzman producerer.

Meredith Wieck og Erin Jones-Wesley står for projektet hos Lionsgate.

Smith, der sidste år var en del af det sjove ensemble i ‘Dungeons & Dragons’, er i øjeblikket i biograferne med ‘Focus’ The American Society of Magical Negroes’ og har den ophidsende gyserfilm og festivalhit ‘I Saw the TV Glow’, der åbner bredt fra A24 den 3. maj.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: