‘Sonic the Hedgehog’ blev lige blevet en hel del mørkere.

Reeves slutter sig til et stemmecast, der inkluderer Ben Schwartz som Sonic, Colleen O’Shaughnessey som Tails og Idris Elba som Knuckles, der debuterede i ‘Sonic the Hedgehog 2’ og får sin egen spinoff-serie på Paramount+ senere på året.

James Marsden og Jim Carrey som Dr. Robotnik vender også tilbage til rollebesætningen i live-action filmen. Jeff Fowler, der instruerede de første to film, vender tilbage til treeren.

Shadows ankomst til ‘Sonic the Hedgehog 3’ blev teaset i slutningen af den forrige film, og CinemaCon-folkene under Paramounts præsentation fik et første kig på Shadow i aktion, da han bliver rekrutteret af Dr. Eggman (nu overvægtig for at matche videospilsskurkens tegneserieagtige tykkelse) og kaster sig ud i en højhastighedskamp imod Sonic.

Nogle fans håbede, at ‘The Batman’-æra Robert Pattinson måske ville træde til i rollen, men vi tror, fansene vil være helt tilfredse med Neo og John Wick.

CinemaCon-folkene så også Reeves klar til at genoptage sin rolle som John Wick i Wick-spinoffen ‘Ballerina,’ der først får biografpremiere til sommeren 2025, og han portrætterer også en engel i Aziz Ansaris kommende komedie ‘Good Fortune’ sammen med Ansari og Seth Rogen.

Han er i øjeblikket i produktion på ‘Constantine 2.’ Og Reeves har også tidligere lånt sin stemme til videospillet ‘Cyberpunk 2077,’ til ‘Toy Story 4,’ og senest som stemmen til Batman i ‘DC League of Super-Pets.’

Shadow i ‘Sonic’-videospillene er Sonics ærkerival og en antagonist, selvom han nogle gange finder sig selv arbejde sammen med Sonic, Tails, Knuckles og selskab. Han blev først introduceret i ‘Sonic Adventure 2’ i 2001 til Sega Dreamcast.

I 2022 tjente ‘Sonic the Hedgehog 2’ $405 millioner i det globale box office, hvilket overgik de $319 millioner, som originalen tjente, den første i en genoplivning af succesrige videospilfilmtilpasninger i Hollywood.

‘Sonic the Hedgehog 3’ får biografpremiere den 20. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: