“It’s party time, sparkle cocks!”

Den nyeste trailer til “Whiplash”-instruktør og forfatter Damien Chazelles kommende storfilm om Hollywood, “Babylon”, er landet med et brag.

I filmens spotlight finder vi de to skuespillerikoner Brad Pitt og Margot Robbie sammen med “Narcos: Mexico”-skuespilleren Diego Calva, der står over for sit Hollywood-gennembrud i en film, der meget passende handler om netop det – drømmen om at bryde igennem i Hollywood.

Her følger vi Calva i rollen som den unge mexicansk-amerikanske skuespiller Manny Torres, der begynder som assistent i hans forsøg på at opnå en karriere i Los Angeles-bydelen. Han møder både Robbies ambitiøse skuespiller Nellie LaRoy og Pitts superstjerne og skuespillerveteran Jack Conrad i en historie, der med udgangspunkt i traileren er en fest uden lige.

Skuespillere og stjerner som Tobey Maguire (“Spider-Man”), Samara Weaving (“Ready or Not”), Olivia Wilde (“Don’t Worry Darling”), Li Jun Li (“Sex/Life”), Lukas Haas (“Inception”), Jean Smart (HBO’s “Watchmen”) og Jovan Adepo (“Fences) er alle inviteret til “Babylon”-festen, der prydes af musik fra Oscar-vinder Justin Hurwitz, hvis filmkatalog udelukkende inkluderer Chazelle-film.

“Babylon” får dansk premiere den 19. januar herhjemme.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: