James Gunn har planer om at forbinde DC-universets fremtidige projekter på tværs af film, serier, animation og spil.

Da “The Suicide Squad”-instruktør James Gunn og “Aquaman”-producer Peter Safran i starten af november begyndte på deres positioner som administrerende direktører for DC Studios (tidligere DC Films), var det klart, at vi går en ny tid i møde i DCEU – eller DCU, som Gunn selv kalder det.

Læs også: “‘Peacemaker’-skaber James Gunn og ‘Aquaman’-producer Peter Safran overtager lederskabet i DC Studios”

Nu har instruktøren løftet lidt af sløret for, hvad vi kan forvente os af superhelteuniverset i fremtiden. Blandt andet har han på Twitter svaret en fan, at planerne er at forbinde film, serier og animation, mens han også bekræfter over for en anden bruger, at også spil vil blive en del af universet.

DCU har indtil nu bestået af flere forskellige separate universer – blandt andre Todd Phillips’ “Joker”-univers, Matt Reeves’ “Batman”-univers og den primære verden skabt af Zack Snyder. Der vil ifølge Gunn i fremtiden stadigvæk være nogle projekter, der er separate fra det nye DCU.

Det næste projekt i DCU-folden er “Shazam!”-fortsættelsen med undertitlen “Fury of the Gods”, der får premiere den 16. marts næste år.

Gunn er i øjeblikket selv aktuel med “The Guardians of the Galaxy Holiday Special”, sit næstsidste projekt hos DCU-konkurrenterne MCU. Du kan læse vores anmeldelse af den lige her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: