Nok spiller Dwayne Johnson titelkarakteren i “Black Adam”, men det er Pierce Brosnans Dr. Fate, der har fået spotlightet i superheltefilmens nye karakterplakat.

Instruktør Jaume Collet-Serras “Black Adam”-projekt har været længe undervejs, men vi begynder så småt at nærme os premieredatoen den 19. oktober. Det betyder selvfølgelig også masser af PR, og nu har Johnson delt en ny poster til det næste kapitel i Warner Bros.’ DC-univers.

Læs også: “Dwayne Johnson er ustoppelig i den længe ventede trailer til ‘Black Adam'”

Karakterplakaten giver et godt blik på det umiskendelige blågyldne kostume båret af Brosnan-magikeren, der er er en del af superhelteholdet Justice Society of America. Udover Brosnan ser vi på holdet også Aldis Hodge (“One Night in Miami”) som Hawkman, Noah Centineo (“To All the Boys”-franchisen) som den størrelsesmanipulerende Atom Smasher og Quintessa Swindell (“Trinkets”) som den vindkontrollerende Cyclone, der alle – ligesom Dr. Fate – får spillefilmsdebut.

Johnson delte plakaten på Twitter, og i opslaget citerer han Brosnans karakter med teksten “Fate does not make mistakes”. Du kan se plakaten her.

BilledeVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: