“Gladiator”-stjernen Russell Crowe er i centrum af den kommende thriller “Sleeping Dogs”, rapporterer Variety.

At opklare en gammel sag kan være svært nok i sig selv, og det bliver med garanti ikke nemmere med Alzheimers. Det er dog netop den udfordring, som Crowes karakter, Roy Freeman, står over for i Adam Coopers “Sleeping Dogs”, der ikke er en adaptation af det populære videospil af samme titel. Derimod er det en fortolkning af E.O. Chirovici-romanen “The Book of Mirrors”.

I filmen er Crowes karakter under behandling for sin sygdom, da en dødsgangsindsat, som Freeman 10 år forinden har arresteret, begynder at erklære sin uskyld. Freeman er fascineret af sagen og får sin tidligere partner til at hjælpe med at genoplive sagen og finde ud af sandheden. Sammen bevæger de sig ind i et spind af hemmeligheder, hvilket leder til nogle forfærdende opdagelser for den tidligere detektiv.

“Sleeping Dogs” er Coopers instruktørdebut. Indtil nu har han gjort sig som manuskriptforfatter på film som “Assassin’s Creed” og “Exodus: Gods and Kings”. Bill Collage, der også var forfatter på de to film, har skrevet “Sleeping Dogs”-manuset sammen med Cooper.

Crowe optrådte tidligere i år i Taika Waititis “Thor: Love and Thunder”, hvor han spillede lynguden Zeus. Den 30. september kan vi se ham over for Zac Efron i “The Greatest Beer Run Ever”.

Du kan læse vores anmeldelse af “Thor: Love and Thunder” lige her.

Hvornår vi kan forvente at se “Sleeping Dogs”, ved vi ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: