Ny “Buffy”-film på vej?

Grundet succesen på den nye vampyr-film ”Twillight” er der begyndt at cirkulere rygter omkring muligheden for, at der vil komme en ny film i Joss Whedons “Buffy the Vampire Slayer”-serie.

Serien, der byggede over en film fra 1992, som havde Kristy Swanson og Luke Perry i hovedrollerne, kørte fra 1997-2003 og var med til for alvor at starte karriererne for en del af Hollywoods stjerner, deriblandt Sarah Michelle Gellar, Alyson Hannigan, David Boreanaz og Seth Green.

Der skulle efter sigende være et manuskript parat fra Whedon af til en fuldlængde-film, som er klar til at gå i gang med produktionen, så snart et studie giver grønt lys.

Whedon har tidligere forgæves forsøgt sig med at få en række tv-film produceret over serien, men selvom der var mild interesse, blev det aldrig til noget. En af disse skulle have været om vampyren Spike, som var en essentiel karakter i både “Buffy” og spin-off serien “Angel”.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 9No 15 år siden

Yes, gør det!!

Er stor fan af Angel og Buffy og ville elske at se de figuere igen.. Og det er jo ikke fordi at det ville ødelægge serien på nogen som helst måde, for selvom Buffy sluttede på en fin måde så er der stadig mulighed for at udvide hendes historie..
Mon de kunne flætte Spike, Angel og resten af hans hold herunder?? Kunne være EPISK! :D

SPOILER FOR ANGELS SIDSTE AFSNIT:

Ved dog ikke hvordan de så skulle forklare Angels sidste afsnit, hvor de alle sandsynligvis dør.. Det kunne måske ødelægge slutningen..

Gravatar

#2 enfilmnørd 15 år siden

Nej

Er også fan af de to foregående serier, men det er et afsluttet kapitel. Start hellerede med nogle nye ideer. Desuden har det aldrig været en god ide at starte et projekt, fordi en bestemt type film(her vampyrfilm), er oppe i tiden.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#3 loki 15 år siden

#1/2: Både Buffy & Angel kører PT videre i tegneserie form så...

OT: intet andet end et rygte. Burde ikke havde været et nyhedsindslag (http://whedonesque.com/comments/18229)
www.peakoil.dk
Gravatar

#4 kasperfmn 15 år siden

#3 Hvilket nok også er derfor at det bliver nævnt at det er et rygte? Nyheder betyder ikke "fakta", men hvad der er af nyt omkring film og tv, rygter er en del af dette.
Gravatar

#5 filmzkim 15 år siden

Nej, lad være!
Overstået kapitel!
Ny vampyr film/ serie i stedet for så!
Gravatar

#6 Bohemian 15 år siden

Stephen Norrington skal lave en Blade 4 !!! PLEASE!
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: