Summit Entertainment har nu officielt givet grønt lys til, at fortsættelsen til vampyrfilmen ”Twilight” kan gå i gang, eftersom der viste sig at være særdeles godt bid i den første film, da den havde premiere i USA i weekenden.

Filmen omsatte for hele $70,5 mio. dollars og er godt på vej mod de magiske $100 mio., som det forventes, den når næste weekend.

Den næste film i franchisen baseres på forfatteren Stephenie Meyers anden bog i vampyrserien, “New Moon”.

Fortsættelsen vil igen handle om forholdet mellem pigen Isabella (Kristen Stewart) og vampyren Edward (Robert Pattinson), der denne gang bliver skilt fra hinanden, da Edward beslutter sig for at forlade byen for at sikre Isabella en tryg fremtid uden vampyrer. Dette gør dog, at der opstår et mentalt bånd mellem de to elskende, og det varer ikke længe, før de igen bliver kastet ud i et nyt eventyr.

Den første film får premiere i de danske biografer 6. februar 2009.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Lady Arwen 14 år siden

hmm fedt... glæder mig til at se twillight min veninde har fået mig til at læse den første bog og den er rigtig god... skal også igang med de andre bøger men har ikke lige penge til at købe dem...
Doctor Who <3
Gravatar

#2 tiany 14 år siden

Fedt nok at den næsten har indtjent det dobbelt af det den har kostet på en enkelt weekend.

Jeg elsker bøgerne, har dog læst at effekterne i filmen skulle være virkelig dårlige, men jeg glæder mig alligevel til til at se filmen.
Valar morghulis
Gravatar

#3 Winniepooh 14 år siden

Slugte alle 4 bøger råt på et par uger.

Min indre 17 årige er helt vild med både bøger og Robert Pattison og ser i den grad frem til filmen.
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House
Gravatar

#4 tiany 14 år siden

#3 I know what you mean - slugte alle 4 bøger på 2 uger
Valar morghulis
Gravatar

#5 filmz-gofferoffer 14 år siden

Så må jeg til gengæld gå imod strømmen og sige, at Twilight er en klam teenage fluff roman med flade personer og et uoriginalt, kedeligt plot, hovedsageligt hypet af teenagepiger, men egentlig bare et utroligt stort tidsspilde. Nu er jeg ikke ligefrem målgruppen, men da jeg blev anbefalet den (ganske vist af et par tøser, og fordi jeg generelt set er meget tolerant over for romaner af de fleste genrer), ville jeg give den en chance. Det skulle jeg aldrig have gjort.

Den er kun lige slået af Dan Browns Da Vinci Code, der af en eller anden uforklarlig årsag oplevede stor hype, men egentlig er forfærdeligt skrevet og tager brug af billige fortællingsteknikker.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#6 elwood 14 år siden

Mig der ikke læser overskriften korrekt eller ?


Twilight" får grønt lys til fortsættelse - får flot box-office

får? er det ikke fik, altså med mindrer self. chandler75 kan se i fremtiden 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 filmz-tekande 14 år siden

Stakkels skuespillere. Har hørt en del om at de hader historien og personerne. Så kan de måske lære at læse manuskriptet før de tager en rolle en anden gang. XD
Gravatar

#8 tiany 14 år siden

#5 Det har du sikkert ganske ret i - historien er ikke den dybeste i verden, men jeg synes stadig den er fantastisk, men jeg er også en del af målgruppen dog i den ældre del.
Men ligesom at jeg aldrig kunne finde på at tage en fyr med ind og se Sex and The City, kunne jeg aldrig finde på at anbefale Twilight-sagaen til en fyr.

#7 De fleste af dem havde læst bøgerne i forvejen, den eneste det hele nok er kommet lidt bag på er Rob Pattison, men efter som han var til audition 2 gange, (fordi han i første gang blev afvist) har han nok også kendt historien.
Valar morghulis
Gravatar

#9 Winniepooh 14 år siden

Det er da helt klart pigebøger. De har slet ikke den samme brede appel som Harry Potter. Men for hulan da de var god underholdning.
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House

Skriv ny kommentar: