Marvel Studios overvejer “Breaking Bad”-instruktør Michelle MacLaren til “Captain Marvel 2”.

Det bliver som bekendt ikke makkerparret Ryan Fleck og Anna Boden, der får lov til at fortsætte med “Captain Marvel”-franchisen – i steder rygtes parret til at stå i front for den kommende “Ms. Marvel”-serie til Disney Plus.

Derfor jagter Marvel Studios en instruktør til “Captain Marvel 2”. Her er Michelle MacLaren angiveligt på listen over favoritter, skriver The DisInsider.

Michelle MacLaren skulle oprindeligt have instrueret “Wonder Woman”, men forlod DC-projektet efter kreative uenigheder. Siden har hun slået sit navn fast på serier som “Breaking Bad”, “Game of Thrones” og “The Walking Dead”.

MacLarens navn er også blevet nævnt i forbindelse med den hemmelige “Spider-Woman”-film, men “Captain Marvel 2” må siges at være et større projekt.

Således forlyder det, at “Captain Marvel 2” vil fungere som den næste MCU-fases “Civil War”, der skal lægge op til “Avengers 5”.

Og bliver “Captain Marvel 2” en succes, så forventes det, at den nye instruktør – altså muligvis Michelle MacLaren – også får lov til at instruere den næste “Avengers”-film – læs om det her.

Læs også ‘Oscar-vinder favorit som Spider-Woman – ønsker droppet “Wonder Woman”-instruktør‘.

“Captain Marvel 2” får premiere den 8. juli i 2022.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 BlackJesus 2 år siden

Captain Marvel var også skuffende pga. den platte humor.
Gravatar

#2 BlackJesus 2 år siden

Det blev for meget med "katte-joken" Den var sjov, men filmen er en seriøs historie. Der havde Russo brødrende bedre styr på humoren i avengers. Det seriøse blvier ødelagt, når der kommer en mega plat joke midt i en seriøs jagt eller kamp.
Gravatar

#3 BlackJesus 2 år siden

Fatter ikke at den har omsat for over 1 milliard dollars. Tillykke til Disney. De er sikret en indtjening på nærmest alle deres marvel film, fordi folk er forblændet af superhelte og CGI.
Gravatar

#4 HighFlyer15 2 år siden

BlackJesus (3) skrev:
Fatter ikke at den har omsat for over 1 milliard dollars. Tillykke til Disney. De er sikret en indtjening på nærmest alle deres marvel film, fordi folk er forblændet af superhelte og CGI.

Det var mest pga al den dårlige omtale Brie Larson fik. Det fik alle folk til at indse at "hov det er en kvindelig superhelte film" og så gik de ind og så den.
Hvis hun havde holdt kæft og internettet ikke var brændt sammen over det, havde den ikke tjent ligeså meget
Gravatar

#5 Warbeard 2 år siden

Den tjente penge fordi den ledte ind til den største film nogensinde, ikke pga brie larsons star-power, ikke fordi det var en god film.
Gravatar

#6 Star Trek fever 2 år siden

Den tjente udelukkende penge fordi folk troede den var nødvendig, at se, inden "Endgame". Det var den så ikke. Sikke en våd prut af en film. Hvilket selvfølgelig også bliver tydeligt når den næste ikke tjener i nærheden af det
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#7 Eat this 2 2 år siden

Det her review af Captain Marvel rammer plet.

Skriv ny kommentar: