Drømmer du om at blive den næste store stjerne i Hollywood, er det ikke nok, at du har et gudsbenådet skuespilstalent. Veltrimmede vaksebræt og muskuløse overarme er blevet vigtige krav i store dele af Hollywood. Det viser ny forksning.

Se også: Det er nemmere for danske mænd i Hollywood

”I løbet af de senere år er mænd også kommet under den perfektionistiske lup, som betyder, at det ikke længere er nok at møde op og bare være en god skuespiller. Der er kommet mere fokus på mænd, og det er ikke kun kvinder, der nu skal rette de mindste fejl – det skal mændene også,” fortæller Lise Dilling-Hansen, der er ph.d-studerende ved institut for æstetik og kommunikation ved Aarhus Universitet, til DR.

Og forskningen bakkes op af flere etablerede navne i Hollywood. Skuespilleren Michael B. Jordan, kendt fra blandt andet ”Fruitvale Station” og den kommende “De Fantastiske Fire”-film, føler sig også tvunget til at kunne fremvise markerede mavemuskler.

”Du bliver nødt til at være klar til at tage blusen af (…) at være veltrænet er så vigtigt. Barren er blevet hævet,” siger han til magasinet Men’s Journal.

Tendensen findes dog ikke kun i filmbranchen. Inden for modeverdenen har spinkle fyre på catwalken været normen de sidste otte års tid – men ifølge Washington Post, har de veltrænede overkroppe også indtaget catwalken.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Lard Hanson 3 år siden

Nejj hvor er jeg træt af supermodeller, dårlige skuespillere og squats- og fitnessbilleder overalt.
Gravatar

#2 Gasivodo 3 år siden

#1 Løb et maraton, nåh nej det hedder minimum en IronMAN(eller IronWoman, er med på tidens feminist offensiv) nu, så kommer du på bedre tanker;P

Prøver stadig selv, at få filmglæde til at gå lige op med ortoreksi?
Gravatar

#3 Jutsu 3 år siden

Jonah Hill får aldrig en rolle igen!
Gravatar

#4 Kisbye 3 år siden

Jeg troede det kom an på hvad slags rolle man skal spille.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

Skriv ny kommentar: