Leslie Jones mener, at den nye “Ghostbusters 3” er en fornærmelse.

Hun var én af de fire kvindelige spøgelsesjægere i 2016. I den udgave af “Ghostbusters”, der blev et flop med stor kritik fra fanbasen.

Derfor er Sony Pictures nu i stedet klar med en direkte fortsættelse til 1980’ernes originaler – se den første teaser her.

Dermed ignoreres 2016-filmen, hvilket Leslie Jones kritiserer.

Hun mener, det er en fornærmelse at lave en ny uden kvinderne og kalder det noget, som den amerikanske præsident kunne finde på.

“Ghostbusters 3” får premiere i 2020.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Star Trek fever 1 år siden

Wow. Sikke en fruentimmer. Og hun var, med afstand, den der lavede den mest tåkrummende indsats i den film. Og det siger ikke så lidt. Og det er en ekstrem mangel på selvindsigt hun udviser
Get woke, go broke.
Gravatar

#2 Justin 1 år siden

Nu har der været lavet 2 ghostbusters, en med mænd og en med kvinder
og umiddelbart vil jeg sige af den med mænd var en større succes, end den med kvinder

måske Leslie skulle skynde sig af medvirke i en anden film, og bare glemme af hun var med i den her

og Nej, det er ikke noget med af hun er kvinde, det er noget med filmen af gøre, de gør det samme med Terminator, hvor de laver Terminator 3, igen og derved ignorerer alle Terminator film lavet efter Terminator 2 i 1991Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#2 Ikke korrekt.
Ghostbusters (1984)
Ghostbusters II (1989)
Ghostbusters (2016)

Kommende Ghostbusters 3 (2020)
Gravatar

#4 OliverDK 1 år siden

Det er da helt forståeligt, at en ny instruktør gerne vil distancere sig fra noget der i den grad ikke tiltalte publikum. Det har jo intet at gøre med kønsdelene på de medvirkende i det flop, men blot en anerkendelse af den film ikke var retningen publikum ønskede.

Det vil klæ' Leslie om hun kunne indse det. Men der er ingen selv-refleksion eller selvkritik hos hende, som der heller ikke var med Melissa for nogle måneder siden. Nej det er andres skyld.. For nemt og undskyld mig direkte umoden.
Gravatar

#5 Johnny42 1 år siden

Øhh man laver en total ringe film, faktisk vil jeg sige den værste jeg har set fra det år, som jeg heldigvis ikke betalte penge for, da jeg fandt den på Netflix. Hvis den så i det mindste bare havde givet overskud, men det blev et boxoffice flop, så der var absolut ingen mulighed for at de ville fortsætte i den retning. Det samme skete jo også med Fan4stic.
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

den er godt nok lidt for tynd....hvis filmen havde haft nogen form for succes, havde det været en anden sag.
Gravatar

#7 nwinther 1 år siden

Hvad er hendes motivation for at skrive sådan noget?
Er det fordi hun bliver skrevet ud af franchisen (ugh!) og derfor kan skyde en hvis pil efter fremtidige GB-indtægter?

Det er mit indtryk, at de fleste professionelle skuespillere ikke knytter sig specielt til en film, når de har forladt settet. Måske med undtagelse af enkelte storfilms-deltagere. Kevin Costner har sikkert en holdning til (arven efter) Danser med Ulve, og Scott Wolf vil sikkert også markere sig ift. Double Dragon.

Men ellers...?
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#8 Gorman 1 år siden

Hun blander i den grad tingene sammen og glemmer selvreflektion. En skuespiller har altså ikke patent på en filmrolle fremadrettet. Enig i trådens kritik.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 Gridlock 1 år siden

En lille update Paul Feig støtter Leslie Jones i hendes kommentar....
Jeg kan godt prøve og agere overrasket... men når man høre hans originale planer for Ghosts Busters 2016.. lad os bare sige den man skal ALDRIG i nærheden af Ghost Busters igen.
https://screenrant.com/ghostbusters-reboot-paul-fe...

Skriv ny kommentar: