‘Badda-badda-boom!’ Den nye trailer til første del af “Stranger Things” Sæson 4 er – som Eleven ville sige – bitchin’.

Efter knap tre år er vi langt om længe ved at være ved vejs ende. Om to dage får den længe ventede fjerde sæson af Duffer-brødrenes utroligt populære sci-fi-horror-serie premiere, men før det sker, har vi fået en ny trailer til den første del af sæsonen.

Endnu engang er vores dimensions skæbne afhængig af en flok unge mennesker og et par voksne fra den lille by Hawkins. I den nye sæson er de dog blevet spredt for alle vinde. Joyce og hendes børn samt Eleven har slået sig ned i Los Angeles, mens Mike, Dustin, Lucas, Will, Steve og resten af det tilbageværende slæng er blevet i Hawkins. Længst væk er politimester Jim Hopper, der er fanget på den iskolde russiske halvø Kamtjatka.

Læs også: “‘The Gray Man’-trailer: Russo-brødrene giver os nyt actionbrag med Chris Evans og Ryan Gosling”

Selvom traileren teaser intens Upside Down-spænding, overnaturlige hændelser og action, er der dog stadig tid til et spil Dungeons & Dragons og en tur i rulleskøjtediskotek, og 80’er-æstetikken spiller i den grad stadigvæk en stor rolle. Du kan selv se traileren her.

Seriens tilbagevendende ensemble består af Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Maya Hawke og Joe Keery. Blandt de nye skuespillere finder vi Jamie Campbell Bower (” Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”) og Eduardo Franco (“American Vandal”).

Del 1 af Sæson 4, der får premiere den 27. maj, består af de første syv episoder, mens Del 2, som først får premiere den 1. juli, afslutter sæsonen med de to sidste afsnit. Sæson 4 bliver den hidtil største “Stranger Things”-sæson, hvor størstedelen af afsnittene efter sigende varer omkring en time og et kvarter, mens både Episode 7 og 9 kommer til at have spillefilmslængde.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: