Der er lagt op til en intens omgang stilleleg med “Don’t Breathe 2”, der forhåbentlig også kan få os seere til at holde vejret.

Stephen Langs karakter, den blinde mand Norman Nordstrom, er frontmanden i 2’eren til Fede Alvarez’ kritiker- og seersucces fra 2016.

Her har Nordstrom lagt 1’erens handlinger bag sig og lever nu et stille, hvor han er ansvarlig for en ung pige. Det liv bliver dog sat på pause, da hans fortid indhenter ham.

Om “Don’t Breathe 2” kan opnå den samme form for succes, som 1’eren, bliver spændende at se. Det er nemlig ikke Alvarez, der sidder ved roret i denne omgang, men derimod instruktørdebutanten Rodo Sayagues, der dog var medforfatter på originalen.

Sony Pictures-filmen er ikke den eneste gyser, der følger ‘stillelegskonceptet’ (af mangel på bedre termer). Tidligere i år havde John Krasinskis fantastiske “A Quiet Place 2” premiere. Her skulle filmens karakterer ligeledes være helt stille for ikke at lide en frygtindgydende og smertefuld død — ganske ligesom i Stephen Lang-filmen.

Du kan læse vores anmeldelse af “A Quiet Place 2” her.

“Don’t Breathe 2” har endnu ikke fået en dansk premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: