Op til premieren på “Men in Black 3” i dag har Warner Bros. udsendt en sidste international trailer til den alienfyldte actionkomedie.

Se traileren her.

I “Men in Black 3” vender agenterne J og K endelig tilbage… i tiden! Gennem de sidste 15 år har J efterhånden set flere utrolige ting end de fleste i forbindelse med sit arbejde for MIB, men selv ikke de mange aliens har forvirret ham så meget, som hans sky og indesluttede partner, K.

Så da en morder fra fortiden bringer både K’s liv – og menneskehedens overlevelse – i fare, rejser agent J tilbage til 1969 for at redde sin makker og resten af verden, når han nu alligevel er i gang. Her møder han den unge agent K, og så får han endelig indblik i et par af de hemmeligheder, som vor tids K aldrig har fortalt ham…

Både Will Smith og Tommy Lee Jones vender tilbage som makkerparret K og J, der denne gang får hjælp af Josh Brolin i rollen som den unge K.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Timelord 12 år siden

Glæder mig faktisk lidt meget til den kommer.
Gravatar

#2 Lard Hanson 12 år siden

Nogen der har set den endnu, som kan fortælle lidt om kvaliteten? :)
Gravatar

#3 elwood 12 år siden

Filmz har.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 Ericmase 12 år siden

Den trailer er da gammel? Hmm...
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#5 aeries 12 år siden

Jeg var til forpremiere i går og se den. Selvom jeg bedre kan lide MiB og MiB II, så har MiB III sin charme og er ganske underholdende.

Så herfra kan den varmt anbefales :-)
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#6 David Munch 11 år siden

MIB1 9/10
MIB2 7/10
MIB3 7/10

Kan man lide de to foregående, så kan man også lide den her. Josh Brolin er *eminent* godt castet til den rolle! Jeg synes MIB2 er den dårligste af dem, hvis det giver en ide.

Og som sædvanligt er 3D spild af penge, det var elendigt konverteret. Men den kostede det samme med 3D i Park Bio som den gjorde i 2D i Falkoner, og jeg bor nærmere Park, så jeg overlevede at se 3D undertekster... :)

Skriv ny kommentar: