Oplev Johnny Knoxville, Steve-O og co. slå sig løs med nye såvel som velkendte stunts i den første trailer til den kommende “Jackass”-film, “Jackass Forever”.

“Mange mennesker spørger os, hvordan Jackass vil være, når vi er ældre? Det bliver mere modent,” bliver der sagt i traileren, lige inden man (på ironisk manér) ser en cyklist støde voldsomt ind i en væg.

I sidste uge bragte vi en række billeder af forskellige stunts, som indgår i filmen. Nu bringes billederne til live i den nye trailer, hvor der er fuld knald på drengenes stunts, som bl.a. inkluderer Knoxville som kanonkonge, et orkester på et løbebånd, utallige stød og eksplosioner og ikke mindst en fastspændt mand smurt ind i honning, som bliver lukket inde med – nå ja – en bjørn!

Traileren bærer præg af, at Jackass-crewet (i hvert fald det originale crew) er ved at være oppe i alderen, og derfor skulle man tro, at de er blevet mere forsigtige med årene. Dette er dog langt fra tilfældet, hvilket Steve-O så fint understreger i traileren:

“Hjernerystelser er ikke gode for dig, men så længe du får dem, inden du bliver 50, så er det okay. Og Knoxville er 49, så intet at bekymre sig om,” siger han til kameraet, og i næste øjeblik klippes der til selvsamme Knoxville, der bliver stanget af en hidsig tyr.

Ironi er der nok af blandt de selvudnævnte stuntmænd, som ikke ser ud til at være modnet det mindste siden sidste “Jackass”-film i 2011. Og dog har Knoxville meldt ud, at “Jackass Forever” bliver hans sidste film i franchisen.

“Jackass Forever” får premiere den 22. oktober i USA, mens vi stadig afventer dansk premieredato.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 sigma6 2 år siden

Endelig noget jeg gider gå i biffen for at se!
Gravatar

#2 gylden74 2 år siden

Kæft en gang pladder, man skal godtnok ikke stille nogen krav til hvad man vil underholdes med, hvis man syntes det der er skægt, plat med plat og plat på
Gravatar

#3 Reborn Sith 2 år siden

#2 Hvis du ikke bryder dig om denne slags film, er du jo velkommen til at se noget andet.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#4 gylden74 2 år siden

Det har du helt ret i, og det kan du regne med at jeg gør :-)
Er der iøvrigt andre end mig der er hamrende træt af alle de pop reklamer og pis og lort der er kommet her på siden, overvejer kraftigt at stoppe med at bruge siden, jeg får simpelthen lange løg af det
Gravatar

#5 Star Trek fever 2 år siden

gylden74 (4) skrev:
Det har du helt ret i, og det kan du regne med at jeg gør :-)
Er der iøvrigt andre end mig der er hamrende træt af alle de pop reklamer og pis og lort der er kommet her på siden, overvejer kraftigt at stoppe med at bruge siden, jeg får simpelthen lange løg af detDen er desværre klistret meget til i reklamer.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: