“Karate Kid”-franchisen vender tilbage til det store lærred.

“Karate Kid” har de seneste år nydt godt af livet på streaming med serien “Cobra Kai”, men nu har Sony Pictures annonceret, at en ny film i den elskede franchise er på vej. Det rapporterer flere amerikanske medier, heriblandt Variety.

Der er endnu ingen instruktører, forfattere eller skuespillere officielt tilkoblet. Alligevel kender vi dog premieredatoen, som ligger den 7. juni 2024. Filmen beskrives som en “tilbagevenden til den oprindelige ‘Karate Kid’-franchise”.

Jon Hurwitz, der er en af skaberne bag den fem sæsoner lange “Cobra Kai”-serie på Netflix, har gjort det klart, at hverken han eller nogen af de andre skabere bag serien står bag den kommende film, samt at filmen ikke vil fokusere på “Cobra Kai”-castet.

Læs også: “Ferris Bueller’s Day Off”-spinoff er under udvikling fra “Cobra Kai”-skabere

Den originale “Karate Kid”-franchise strakte sig over fire film fra 1984-1994, hvoraf den første fokuserede på Daniel LaRusso, spillet af Ralph Macchio, og hans rivalisering mod Johnny Lawrence ,spillet af William Zabka. I 2018 gjorde de to karakterer og deres respektive skuespillere comeback i “Cobra Kai”, der fortsatte historien fra Johnnys perspektiv.

Den seneste “Karate Kid”-film fik premiere i 2010 og havde Will Smiths søn, Jaden Smith, i hovedrollen som Dre Parker, mens Jackie Chan spillede hans mentor, Mr. Han. I modsætning til den kommende film foregik 2010-filmen ikke i samme univers som originalen.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 CaGoDa 1 år siden

hvis vi ikke får Julia Pierce i Cobra Kai så tænker jeg at hun godt kan være en mulighed til de den nye Karate kid film som Sensei.
Gravatar

#2 adolfwerner 1 år siden

filmens plot giver håb

Skriv ny kommentar: