De gjorde sammen “The Room” til kult – og muligvis til verdens dårligste film. Nu er Tommy Wiseau og Greg Sestero for første gang tilbage sammen i den første trailer til “Best F(r)iends”.

Se også: Verdens værste instruktør truer undergrundsfestival med søgsmål

Og det ser lige så godt/dårligt ud som med “The Room”. Særligt Tommy Wiseaus helt særlige talent for replik-udveksling har han ikke forfinet siden kult-fiaskoen “The Room”, der bare ikke giver nogen som helst mening.

Igen er det noget med to venner og en pige. Og en helt igennem mangel på kemi og fornemmelse for plotudvikling – ser det ud til.

“Best F(r)iends” har endnu ingen premieredato.

Se traileren her:

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 SublimeKen 3 år siden

Yes YES YES!!!!!
Gravatar

#2 nwinther 3 år siden

Tommy... Learned... NOTHING!!!! (apparantly)
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#3 Anders E 3 år siden

Ready the spoons!
Gravatar

#4 Sjølle 3 år siden

Er The Room ikke fantastisk, fordi den er ufrivilligt sjov, og fordi han ikke selv anede hvor ringe han var som instruktør dengang? Nu virker det helt ærligt, synes jeg, som et plat forsøg på, ja, at slå plat på sig selv. Jeg forestiller mig at det denne gang bare er en latterlig film, fordi man sidder med visheden om at den er dårligt lavet med vilje.

Jeg synes jo Netop The Room er et stykke fantastisk film, fordi manden var tæerkrummende ringe, og var ganske uvidende om dette da han lavede den. Jeg tror bare ikke det er sjovt at de 2 mænd stiller sig op 15 år efter, og laver forcerede dårlige replikker, der skal minde om fordums tid.

Skriv ny kommentar: