The Eternals er langt stærkere end Avengers og Guardians, fortæller nye MCU-skuespillere.

Phase 3 og dermed storhedstiden for Avengers er forbi. Til næste år introduceres i stedet heltegruppen The Eternals til MCU.

Og disse gudelignende Marvel-helte er langt stærkere end det, som MCU er vant til at opleve:

”Uden os ville der ikke være nogen Avengers, ikke nogen Guardians of the Galaxy, der ville ikke være en galakse… Vi kunne knuse dem,” siger Kumail Nanjiani.

Nanjiani er en del af et stjernespækket cast, som Chloé Zhao har samlet til “The Eternals”, der også tæller navne som Richard Madden (Ikaris), Angelina Jolie (Thena), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite) og Don Lee (Gilgamesh), Gemma Chan (Sersi), Barry Keoghan (Druig) og Kit Harington (Dane Whitman).

Samtidig introducerer “The Eternals” den første åbent homoseksuelle Marvel-helt til MCU – læs om det her.

“The Eternals” får premiere d. 6. november i 2020.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 sraw rats 1 år siden

Jeg ved nu ikke, det ser lidt tamt ud.
Gravatar

#2 123456789 1 år siden

Jøsses alle uniformerne ligner hinanden bare med en anden farve
Gravatar

#3 SublimeKen 1 år siden

I tegneserierne er Thanos en mutant Eternal, så hvis det er samme rute de går her, og Eternals udspiller sig på Titan, kunne jeg nemt se at de er stærkere end nogen af de foregående superhelte grupper. De er vel heller ikke så meget en superhelte gruppe, men mere en fiktiv race hvor handlingen fokuserer på nogle enkelte hovedpersoner. Lidt ligesom Inhumans, hvor handlingen fokuserer på den royale kongefamilie.

Men som andre her siger, så ser det en smule tamt ud. Deres kostumer er alt for ens og jeg får lidt et Inhumans serie deja-vu. En serie der decideret var det værste lort på alle områder, inklusiv kostumer. Kevin Feige plejer at vide hvad han laver, så ved ikke lige hvad der er gået galt med det kostume valg. Forhåbentlig er der en mening med galskaben.
Gravatar

#4 HighFlyer15 1 år siden

De er ikke en superhelte gruppe. Alt det pjat med at sætte grupperne op mod hinanden er latterligt. Og selvom de er stærkere end Avengers og Guardians så har de stadigvæk fået prygl i tegneserierne, gentagende gange.

Skriv ny kommentar: