Med under to måneder til premieren på Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” og kun dage fra en ny trailer har J.J. Abrams, LucasFilm og Disney udsendt en ny plakat til den kommende fortsættelse og syvende film i alt fra stjernekrigsuniverset. Den nye plakat skriger klassisk “Star Wars” og kan findes i filmens galleri.

Se også: Kåring: Disse 25 film har størst gensynsglæde

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” fortsætter historien fra “Jedi-ridderen vender tilbage”, hvor Luke Skywalker, Han Solo og Princess Leia endeligt besejrede Kejseren og startede imperiets fald.

Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher vender tilbage i deres ikoniske roller som Han, Luke og Leia. De får selskab af en masse nye ansigter, heriblandt Adam Driver, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Gwendoline Christie og Max von Sydow.

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” får premiere den 16. december 2015.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (18)
Gravatar

#11 steadi07 5 år siden

Jeg kunne godt finde på at hænge den op på væggen - Den er fe'!
Gravatar

#12 Lauzzy81 5 år siden

Jeg synes det er en feeeee' plakat! Men hold kaje får den premiere allerede d. 16 december, så vi får den 2 dage før end USA.....niiiiice :D
Gravatar

#13 Wolff 5 år siden

# Tror ikke det er Dødstjernen som vi kender den. Min teori er at det er den frosne planet vi ser i traileren, med supervåbnet, hvad det så end måtte være, bygget ind i.
Gravatar

#14 Doctor Doom 5 år siden

Hvorfor frygter alle bøsser Darth Vader? Fordi han har Dødsstjernen.
Hvorfor frygter alle kvinder med mensturation Darth Vader? Fordi han gerne fægter med rødt sværd.

Aaaaarrhhhhh...
Gravatar

#15 msvejrup 5 år siden

Ud fra den nye officielle plakat tror jeg, at Rey og Kylo Ren er søskende (Af hvem? Det må vi vente og se - måske Han og Leia?) Det tror jeg på grund af den måde, de er sat op mod hinanden - Rey som nærmest holder på Kylos lyssværd.

Det er desuden tydeligt at se, hvordan plakaten er opdelt i god/ond. Den røde side repræsenterer den mørke side, hvor den blå repræsenterer den lyse side af Kraften. Det interessante er, at Rey står midt imellem - mon det viser en indre kamp i hende - kan være hun fristes af den mørke side..
Gravatar

#16 Doctor Doom 5 år siden

msvejrup (15) skrev:
Ud fra den nye officielle plakat tror jeg, at Rey og Kylo Ren er søskende.


Ud fra en politisk korrekt tese tror jeg nærmere at Rey og Finn er søskende.
Gravatar

#17 Geekalot 5 år siden

Jeg tror han er blevet gay med finn. Lea har taget wookien :)
Gravatar

#18 msvejrup 5 år siden

Doctor Doom (16) skrev:
Ud fra en politisk korrekt tese tror jeg nærmere at Rey og Finn er søskende.


Tja hvem ved. Der er netop udkommet et tegneseriehæfte, hvori det afsløres, at Han Solo har været gift før med en mørk kvinde. Og alt er jo som bekendt blevet kanon. Så who know - det kan være et produkt af dem.

Og mht. det politisk korrekte, så synes jeg det er på tide. Helt ærligt. Et skifte må da komme. Jeg savner flere kvinder i sagaen, og mht. andre racer end hvide: bring 'em on! Rart med noget mangfoldighed. Thumbs up smiley.

Skriv ny kommentar: