Ny plakat til “The Brothers Bloom”

En ny plakat er blevet udsendt til Rian Johnsons forbryderkomedie “The Brothers Bloom”, der har Adrien Brody, Rachel Weisz og Mark Ruffalo i hovedrollerne.

Plakaten kan ses i fuld størrelse her i filmens galleri.

Filmen følger Bloom-brødrene (Brody og Ruffalo), der financierer deres liv ved at franarre millionærer store summer penge gennem komplekse svindelnumre.

Sammen med et hold af bondefangere – bestående af bl.a. deres stumme sprængningsekspert Bang-Bang og ‘Belgieren’, spillet af henholdsvis Rinko Kikuchi og Robbie Coltrane – sætter brødrene et indvinklet nummer i gang for at stjæle 2,5 millioner dollars fra rigmandsdatteren Penelope (Weisz). Tyveriet vanskeligøres dog, da Brodys karakter falder for Penelope.

Oscarvinderen Maximillian Schnell og Nora Zehetner medvirker også i filmen, der fik sin planlagte premiere i USA sidste år udskudt til 29. maj i år.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 filmz-Sichlau 13 år siden

Sikke da en smaks fed plakat, sad faktisk lige og kiggede på plakater af polske Wieslaw Walkuski -- og sikke da det hjælper med en fed plakat lidt ud over det sædvanlige.
Gravatar

#2 Holger_dk 13 år siden

fed nok plakat... dejligt at se en anderledes plakat... den anden var lidt for normal. synes også at filmen ser godt ud
Gravatar

#3 Chrisenry 13 år siden

#2 - Præcis fed og anderledes. Herligt at nogle få tør tage chancer med det visuelle udtryk...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: