Latino Review kan nu fremvise en ny plakat til 20th Century Fox’ actionopfølger “The Transporter 2”, der igen har Jason Statham i titelrollen.

I fortsættelsen til den første film fra 2002, har den tidligere elitesoldat Frank Martin trukket sig tilbage i Miami og er blevet chauffør for en rigmandsfamilie og deres unge søn, Jack. Men da drengen og hans bror bliver kidnappet og inficeret med en farlig virus, må Frank trodse FBI og tage af sted på en hæsblæsende jagt for at få drengen tilbage.

“The Transporter 2” er instrueret af Louis Leterrier og skrevet af Robert Mark Kamen og Luc Besson.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmz-Emilio 16 år siden

Synes nu at 1érn var cool nok, så jeg ser da frem til denne her også.
Fed plakat...
"Revenge is a dish best served cold"
Gravatar

#2 Spade_skuret 16 år siden

Jeg synes han ser SÅ sløv ud på den plakat. Det ser overhovedet ikke ud som om at han kaster sig i luften med det udtryk han har i hovedet. Det ser bare... underligt ud.
Jep
Gravatar

#3 filmz-oblivion 16 år siden

Jeg synes The Transporter var fed, netop fordi der var ingen udover strisserne der var på den rigtige side af loven, og så var der nogle fede biljagter osv.

I den her, så er han på "familie-værdiernes"-side, beskytte en familie og whatever. Det er da at falde tæt på en bunke lort.

Det ville ikke undre mig om de ikke har proppet den fuld af "fede" effekter og historien og alt andet bare er vasket væk.
"Are you the devil?"
"It's folks that act like angels that I worry about."
Gravatar

#4 elwood 16 år siden

#3 nu var historien jo heller ikke så vigtig i den første, men jeg glæder mig til at se de nye action scener, for det var dem som gjorde 1'eren værd at se for mig.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: