20th Century Fox har udsendt en ny plakat til “X-Men Origins: Wolverine”, hvori Hugh Jackman vender tilbage i sin berømte rolle som den dyriske enspænder Logan fra “X-Men”-filmene. Den nye plakat kan ses her.

“Wolverine”, der er instrueret af Gavin Hood, fortæller historien om den omflakkende helts både voldelige og romantiske fortid i årene inden, han slutter sig til Professor Xaviers legendariske gruppe af X-Men. David Benioff har stået for filmens manuskript.

På rollelisten finder man desuden Liev Schreiber som Creed (der senere bliver til Sabretooth), Ryan Reynolds som den barske Deadpool og Taylor Kitsch som mutanten Gambit. Derudover medvirker Lynn Collins, Will.i.am, Danny Huston, Dominic Monaghan og Daniel Henney.

“X-Men Origins: Wolverine” får dansk premiere 1. maj, 2009.

Den næste film i “X-Men”-franchisen, “X-Men Origins: Magneto”, forhistorien om den metalmanipulerende mesterskurk, vil formentlig snarligt gå i produktion, hvis “Wolverine”-filmen får en varm modtagelse. David Goyer skal stå for instruktionen på “Magneto”-filmen.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 the_paki_don 14 år siden

De skal virkelig have en god forklaring for, hvorfor Cyclops og Wolverine og så senere Wolverine og Sabretooth ikke kender til hinanden. Men hvis det nu er, at der er tale om en franchise, det håber jeg da, så kan det jo spredes ud over flere film.
Gravatar

#2 theassociate 14 år siden

Someone's been eating their vegetables

Skriv ny kommentar: