I forbindelse med det igangværende New York Licensing Show kan Columbia Pictures løfte sløret for en ny promotion-plakat til deres ventede “Spider-Man 3”. Et billede af plakaten med den netsvingende helt kan ses hos Actuacine.

Den tredje film i serien om murkravlerens eventyr har igen Tobey Maguire i titelrollen som Edderkoppen, der nu må stå overfor en endnu større udfordring, både som fotografen Peter Parker og sit alter ego Spider-Man.

Sam Raimi sidder atter i instruktørstolen. “Spider-Man 3” får premiere til maj næste år.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 DarkLight 15 år siden

Så var den sorte betydelig bedre og mere stemningsfyldt.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#2 erlandsen 15 år siden

Ja, synes også den sorte er mere sigende for det dystre tema de mener 3'eren skulle få... Den nye plakat siger intet om at det er 3'eren- det kunne ligeså nemt være for 1'eren eller 2'eren... (bortset fra dato og 3-tallet self :D )
moi
Gravatar

#3 filmz-Sjovhat 15 år siden

hvis der er nogen plakater der er uopfindsomme så er det da spider-man plakaterne, også fra de to første film... de ligner jo hinanden, måske udover den i sort
Gravatar

#4 filmz-Quak 15 år siden

Spider-man er nu ok, dog lidt for meget starwars romance over Tobey Maguire og Kirsten Dunst forholdet. "åhh det er så synd for mig fordi jeg ikke kan få den kvinde jeg elsker, hvad skal jeg så med min skarpe intelligens og super kræfter.. *hulk* *snøft*". Godt at Tobey i det mindste ikke tager sig selv så alvorligt og J.K. Simmons som avis redaktør er stadigt det sjoveste i filmene efter min mening. Om ikke andet, ja så håber man at de modner sig med Spider-Man 3.

Gravatar

#5 filmz-phel 15 år siden

den er jo faktisk ret grim den plakat
Gravatar

#6 jesperhp 15 år siden

Sådan en plakat har jo kun til formål, at vække opmærksomhed omkring filmen. Og det skal den såmænd nok få, når den tid kommer! Derimod var den forrige sorte jo langt mere stemningsfuld og fortællende om 3'eren!
Gravatar

#7 mini_jette 15 år siden

Øv, det var ellers lidt af et let-down oven på den über-seje grå-sorte plakat...
#2 enig, når man lige ser plakaten kan man godt komme i tvivl om hvilken film den egentligt hører til...
Don't take life too seriously. You'll never get out alive.
Gravatar

#8 Smurf 15 år siden

Ligner en plakat til en tegnefilm tv2 kunne sende ved en 11 tiden om formiddagen, eller et lame pc spil
We can't stop here! This is bat country!
- Fear and Loathing in Las Vegas
Gravatar

#9 filmz-Spider-Mulle 15 år siden

Hm.. syntes ikke den siger så meget. Altså den kunne sagtens hører til 1'eren eller 2eren ville jeg sige. Der kunne godt være lidt mere "indhold"..

Skriv ny kommentar: