Cannes er godt i gang i det sydfranske, og mens skuespillere og anmeldere hygger sig og ser en masse film, er producerne godt i gang med at forhandle om filmpakker på kryds og tværs.

Årets marked er ikke blevet tynget ned af forfatter- eller skuespillerstrejker på samme måde som sidste år, hvilket betyder, at virksomheder som A24, Neon, Apple og flere er hoppet på spændende pakker af mulige fremtidige kandidater.

En af de hotteste pakker, der rammer Cannes-markedet, er, at A24 i en konkurrencesituation slog andre købere for de amerikanske rettigheder til denne nye fortolkning af Robin Hood.

Den officielle synopsis lyder: Efter at have kæmpet med sin fortid efter et liv med kriminalitet og mord, bliver en aldrende Robin Hood alvorligt såret efter en kamp, han troede ville være hans sidste. I hænderne på en mystisk kvinde bliver han tilbudt en chance for frelse.

Filmen instrueres af Michael Sarnoski og har Hugh Jackman og Jodie Comer i hovedrollerne.

Produktionen forventes at begynde i februar 2025, med A24 planlagt til en biografudgivelse. Lyrical Media finansierer filmen fuldt ud.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: