Det Danske Filminstitut har bevilget støtte til 50 nye små afsnit af satireserien “Christiansborg Slotscirkus”, der gør grin med de danske politikkere. Serien bliver lagt direkte på Youtube.

Se også: ”The Simpsons” møder “Family Guy” i afsnittet “The Simpsons Guy”

Karsten Mungo Madsen instruerer de små animationsafsnit, og han er meget bevidst om, hvilken tradition det er, han indtræder i.

”Politisk satire er gennem årene blevet fremstillet som avistegninger, avisstriber, sommerrevyer, tv-shows og tv-serier. Den mest rene form er nok den daglige kommenterende avistegning, som har optrådt i alle respekterede aviser i henvend 100 år. Og det er her, ‘Christiansborg Slotscirkus’ tager sit udgangspunkt,” siger Mungo Madsen.

Du kan se første sæson af serien her.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 moulder666 9 år siden

Heilige Hölle, det er plat - og ikke engang plat på den gode måde. Vi taler dåselatter og punchlines, der kunne få selv Frank Hvam til at skamme sig!

Det eneste positive jeg kan sige om dette er, at de skyder med spredehagl og kritiserer på begge sider af de politiske skel...men derudover...visse ting burde bare aldrig have fået lov til at leve - og specielt ikke med statsstøtte!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 Mads47 9 år siden

Hold kæft noget lort, det er jo på ingen måder sjovt.
Gravatar

#3 Stetso-G 9 år siden

Tjekkede lige på Youtube, og jo, de er alle sammen lige rædsomme. Den ene værre end den anden.

Skriv ny kommentar: