Vi vender officielt tilbage til den mystiske mareridtsby Silent Hill, og Christophe Gans, der stod bag originalen fra 2006, bliver vores guide.

“Return to Silent Hill” er navnet på den kommende film, der endelig officielt er bekræftet som værende under udvikling. Filmen er et moderne take på historien fra “Silent Hill 2”, der i højere grad vil bære præg af psykologisk horror end Gans’ første film gjorde.

Spillet følger en sørgende mand, der rejser til Silent Hill efter at have modtaget et brev fra hans afdøde kone, der siger, at hun venter ham der.

I en ny video fra Konami har man afsløret det første blik på filmens konceptkunst og dens storyboard, mens Gans og filmens producer Victor Hadida forklarer nogle af de beslutninger, man har taget i udviklingen af filmen.

Blandt andet har Gans og Hadida tænkt sig at bruge de originale monstre fra spillene såsom den ikoniske Pyramid Head, men samtidig gendesigne dem til en nyere tid. Du kan se videoen herunder.

Hvornår vi kan forvente at se “Return to Silent Hill”, og hvem der kommer til at spille med, ved vi ikke endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: