Henry Cavills dage som Superman er tilsyneladende ikke talte, og Warner Bros. håber på, at kunne lokke skuespilleren tilbage til rollen i en ny “Man of Steel”.

Selvom Zack Snyders DCEU-vision efterhånden er ved at være falmet, er vi ikke færdige med karaktererne, som han først introducerede. Både Jason Momoas Aquaman og Ben Afflecks Batman optræder i James Wans kommende “Aquaman and the Lost Kingdom”, mens den kontroversielle Ezra Miller inden længe kan ses i Andy Muschiettis “The Flash”, og Gal Gadots Wonder Woman har en tredje film på vej.

Læs også: “Ezra Miller er sandsynligvis færdig som The Flash i fremtidige DC-projekter”

I en ny rapport fra The Hollywood Reporter, har man nu afsløret, at Warner Bros.-ledere Pam Abdy og Michael de Luca ønsker Cavill tilbage i rollen i en ny “Man of Steel”-film, der allerede er i de tidlige udviklingsstadier med Charles Roven (“Man of Steel”) som producer.

Warner Bros. søger i øjeblikket efter forfattere og har i hvert fald haft udkig på “Mission: Impossible – Fallout”-instruktør Christopher McQuarrie, selvom det kan virke usandsynligt at få ham ombord grundet hans forpligtelse til Tom Cruise-action-franchisen.

Nyheden kommer ikke længe efter, at “Black Adam”-stjernen Dwayne Johnson har kæmpet for at bringe Cavill tilbage til DCEU – blandt andet i form af en “Black Adam vs. Superman”-film.

Om Cavill er interesseret i enten en “Man of Steel 2” eller en “Black Adam vs. Superman”-film er ikke til at sige med sikkerhed endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: