Ny “Skull Island”-trailer spørger: Er King Kong en abe?


Line Baun Danielsen har ikke levet forgæves, må det konstateres, da spørgsmålet stilles i den nye “Kong: Skull Island”-trailer: ’Er det en abe?' Svaret er ja! En kæmpestor abe!

Se også: Første billede af King Kong i “Skull Island”

I de to bærende roller finder vi Tom Hiddleston og Brie Larson, mens også navne som Toby Kebbell, Samuel L. Jackson, John Goodman og John C. Reilly er på rollelisten.

Nu er spørgsmålet så blot, om Kong kan tage kampen op imod Godzilla, som det sker i 2020 i “Godzilla vs. Kong”.

Inden, det sker, får vi dog først denne solofilm “Kong: Skull Island” samt en “Godzilla 2”, der lander i 2019, hvorefter der er gjort klar til monstrenes kamp.

“Kong: Skull Island” får dansk premiere d. 9. marts.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 uldbjerg 4 år siden

Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal mene.
Men det ser i hvert fald noget bedre ud end Peter Jacksons udgave.
Gravatar

#2 Wrigley 4 år siden

en' go skuespiller kan redde et dårligt manuskript for mig, og denne film er pakket med talent. Jeg er hype!
Gravatar

#3 Vossmann 4 år siden

Det er mig en gåde, hvordan i usle mennesker vælger at kommenterer på alt det ligegyldige bras af fucking nyheder, der kom efter nyheden med traileren til "Jackie". Og netop ikke kommenterer nyheden med traileren til "Jackie". Kan I forhelvede ikke se, hvor meget substans og kvalitet der ligger i den trailer? Hvorfor fortjener den ikke jeres opmærksomhed? Hold kæft I er langt ude. Jeg fatter det virkelig ikke.
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#3 Hej Emil, velkommen til debatten. Sikker på, den bliver bedre, hvis du ikke begynder din Filmz-karriere med at kalde alle andre 'usle'. Bidrag da i stedet med, hvilke kvaliteter du ser i den her trailer.
Gravatar

#5 fætter89 4 år siden

#2 - Lige mine ord! jeg synes stadig det har potentiale, og venter i spænding! Ved dog ikke hvad jeg skal sige til størrelse af Kong, i forhold til hvor "lille" Han var i Peter Jacksons version.

#3 - ja du kan se mit svar på det samme indlæg i traileren til den ny danske komedie (Dræberne fra Nibe)

Gravatar

#6 Ceepa 4 år siden

Morten Vejlgaard Just (4) skrev:
#3 Hej Emil, velkommen til debatten. Sikker på, den bliver bedre, hvis du ikke begynder din Filmz-karriere med at kalde alle andre 'usle'. Bidrag da i stedet med, hvilke kvaliteter du ser i den her trailer.


+1
Gravatar

#7 atmorell 4 år siden

Tror jeg gemmer den til en dag med diaré :)
Gravatar

#8 tino1606 4 år siden

Synes nu den ser lovende ud. Håber dog ikke der bliver for mange platte jokes involveret.
#5 De vil vist gerne ende ud i en godzilla vs King kong film, så han er jo nødsaget til at være en del større end i forrrigr film. Især siden godzilla er lige så stor som skyskrabere ;)
Gravatar

#9 Clint 4 år siden

Den gode Abe bliver også nødt til at være lidt mere hårdfør. Der skal lidt mere end nogle bette flyvemaskiner fra 1 verdenskrig, til at lave en ridse i Godzilla :)

Jeg havde dog håbet lidt på, at der ikke var så meget abe med Skull Island. Havde set frem til en masse af alt det andet man ser i traileren, og så kunne de ha sluttet filmen af med, at man så Kong i noget tåge eller noget.
Gravatar

#10 Woody 4 år siden

Når jeg ser denne trailer, så begynder jeg at tænke lidt på filmen "Apocalypse Now". Jeg er lidt soændt på at se om vi ser Kong i store byen, som vi har set i de andre King Kong film. Traileren ser lovende ud og alt er bare stort på den ø, så jeg tror godt at jeg kan blive underholdt i denne film.

Skriv ny kommentar: