Todd McFarlane er åben for at sælge ny “Spawn” direkte til Netflix.

En ny “Spawn” er på vej med Jamie Foxx i titelrollen – læs om det her.

Men det er langt fra sikkert, at “Spawn” ender i biografen. Todd McFarlane forhandler gerne med streaming-tjenesterne:

”Jeg ønsker, at mennesker skal se den… Jeg skal ikke giftes med en distributionsmodel, der måske ikke er så relevant eller effektiv, fordi det var sådan, man plejede at gøre det. Jeg vil tale med dem alle,” siger McFarlane til ComicBook.

Todd McFarlane har i det hele taget ikke den største fidus til biograferne i fremtiden. Selv ikke for de største film:

”Der kommer måske en dag, hvor du ser ‘Star Wars’ på din computer, og du ikke behøver at gå i biografen.”Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 KasperBS 4 år siden

Sikke dog et trist ønske at have til fremtiden.
Det er for mig en hyggelig og speciel oplevelse at tage i biografen for at se film. Kan slet ikke sammenlignes med hjemmebio eller film på computeren. Om du så har det nyeste 70 tommer tv og surroundanlæg hjemme i stuen, vil biografen altid være at foretrække hos mig!
Gravatar

#2 Justin 4 år siden

Et dejligt ønske, om at biografernes monopol forsvinder

Det behøver ikke være det samme som at du ikke kan gå i biografen mere
Gravatar

#3 Tegningen 4 år siden

#1 Aldrig! Lækker hjemmebio slår Biografen 10 ud 10 gange. Igen overpriser på guf, ingen retarderet folk som sidder og lyser mørket op med mobiltelefonen, ingen uønsket snak, ingen folk med dårlig kropslugt, ingen klistrede gulve og pause når du ønsker det. Hvis ikke biografferne tager sig seriøst sammen og kommer med noget fornyelse, så tror jeg ikke på at de findes om 25 år.
Gravatar

#4 KimDownUnder 4 år siden

#3 Hørt! Hjemmebiffen styrer, hvis den er ordentlig. Har selv bygget et dedikeret biografrum med 125" skærm og 4K projektor (Viewsonic, jeg er ikke rig). Næste er at opgradere mit 5.1 til Atmos. Hustruen nægter at forlade rummet for en bif tur :-)
Gravatar

#5 Darkhelmet 4 år siden

KimDownUnder (4) skrev:
#3 Hørt! Hjemmebiffen styrer, hvis den er ordentlig. Har selv bygget et dedikeret biografrum med 125" skærm og 4K projektor (Viewsonic, jeg er ikke rig). Næste er at opgradere mit 5.1 til Atmos. Hustruen nægter at forlade rummet for en bif tur :-)

Kan du anbefale den(Viewsonic)???
Hvad med slør ved hurtige bevægelser???
Har nemlig selv overvejet den.
Gravatar

#6 Gorman 4 år siden

hmmm, jeg er nok bi-movieman (hedder det mon det :) )
Går i biografen til de storladne film, der kræver god lyd og suverænt billed + de små genialiteter
og bruger hjemmebio til alle de andre + gensyn med biofilmene :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Ryder666 4 år siden

Jeg bruger også primært hjemmebiografen. Har en projektor der fylder hele min endevæg. Har faktisk ikke det store behov for et lærred, selv om jeg en gang i mellem overvejer at købe et. Det giver nok et noget skarpere resultat. Men det er noget pricy, hvis jeg skal have et widescreen lærred, der er over 3 meter bredt og det nok omkring 2 meter høje billede. Men er godt tilfreds. Har en Sony blu ray afspiller der opskalerer til 1080p og en jvc surround sound 5.1 forstærker. Overvejer også at opgradere, men mit budget er stramt, så det bliver først efter jul. Har bestilt en ny blu ray afspiller fra Samsung med mulighed for Netflix. Så det bliver ikke til mange bifture, så er glad og tilfreds hvis spawn udgives til streamingtjeneste.
Gravatar

#8 KimDownUnder 4 år siden

#5 Jeg har Viewsonic 427-4K. Det er nok den billigste 4k projo på markedet. For installationen er det tydeligt, at det er en budget projektor, men performance er rigtig god. Hvis du ikke har råd til en Sony true 4k, kan jeg kun befale Viewsonic. Jeg ser ikke sport eller spiller på den, så jeg kan ikke svare, om den er god til det.

#6 Jeg går stadig i biffen, men det skal også være en absolut blockbuster.

#7 Billede på væggen uden lærred fungerer ok op til 1080p, men til 4k får du brug for et lærred specielt lavet til det, ellers er opløsningen spildt.

Skriv ny kommentar: