Både “Deadpool” og “Logan” har fået ros for deres tilgang til superhelte-genren med R-rating – forbudt for børn. Men instruktør Todd McFarlane er ikke imponeret: Hans “Spawn” bliver med meget mere hård R-rating.

Se også: Efter Fox-køb: Disney garanterer R-rating på “Deadpool”

Tegneserie-skaberen af Spawn-karakteren, som snart igen bliver filmatiseret, mener faktisk slet ikke, at en film som “Deadpool” burde have haft R-rating:

”Hvis du i Hollywood siger, at du vil lave en film med R-rating, så siger de: ‘I stil med ‘Deadpool’ og ‘Logan’?’ Nej. ‘Deadpool’ var for mig PG-13-action. Den havde et par nøgne numser og nogle bandeord. Ellers var det den samme PG-13-formel,” siger Todd McFarlane til Flickering Myth.

I sin egen instruktør-debut vil McFarlane derimod ikke lave sjov. “Spawn” bliver ikke sjov, men alvor med R-rating:

”Jeg taler om R, jeg taler om, at der ikke bliver sjovt, der bliver ikke åndssvage replikker… Jeg vil ikke have, at min helt laver en joke, imens han er i fare. Hvis min helt ikke er bange lige nu, hvorfor skulle jeg så være det?”

“Spawn” får premiere i 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (40)
Gravatar

#1 Johnny42 5 år siden

Ja, bandeord og nøgenhed er ikke min definition af R-rating, så håber vi får en mere brutal superhelte film.
Gravatar

#2 Mejse 5 år siden

#1 ja for os i andre lande end USA, kan R-rating godt nogen gange snyde lidt :P
Gravatar

#3 kblood 5 år siden

Der var da en smule gore i Deadpool og Logan, men ikke så meget. Selvfølgelig skal Spawn da ikke være en komedie, det passer jo ikke til karakteren. Lidt en underlig udmelding, men fair nok. De hårde R ratede film føler måske at R rating ikke helt ses som det samme længere med Logan og Deadpool iblandt dem.
Gravatar

#4 Gorman 5 år siden

Der steg min interesse for filmen lige trefoldig.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Ryder666 5 år siden

Det var også på tide, at der kom en film, der ikke er så politisk korrekt, i form af at den skal være fyldt med humor osv. indenfor genren. Jeg ser i hvert fald frem til en seriøs omgang hård R-rated film!
Gravatar

#6 Kau 5 år siden

Han har jo ret, giver ikke mening at Deadpool fik en R rated pga bandeord
Gravatar

#7 Mejse 5 år siden

#6 altså det giver jo mening efter de regler de nu engang har, om de så giver mening kan man diskuterer, men syntes egentlig det er fint nok man ikke lader børn se film, med diverse bandeord i, om de så var i deadpool er så en anden snak :)
Gravatar

#8 Gorman 5 år siden

#7 Som jeg husker den var det nu ikke så meget bandeord, men derimod middel vold og sexscener der var noget over 13 års forståelsen. Ikke noget der rystede voksne, men dog ikke egnet for mindreårige teenagere. Vi mangler faktisk i den grad en pg13 årig grænse i DK. Ikke fordi vi skal dyrke censur, men fordi det ikke giver mening at vise disse scener for mindreårige (under 13 år).
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 Mejse 5 år siden

#8 nu du siger det er det vist rigtig nok, reageret bare på det #6 sagde men du har ret, og ja vi mangler en middel grænse, at USA måske går lidt for allin på deres censur er en ting, men vi går måske nok lidt ind i det.
Gravatar

#10 Gorman 5 år siden

# 9 nemlig. nu har lige præcis deadpool en aldersgrænse på 15 år så det er fint nok, men jeg har oplevet en del andre film til over 11 år som jeg var rystet over er godkendt til så små børn. Det kan godt være de ikke er uhyggelige og meget blodige, men meget af dialogen, sexscener og forståelsen af filmen kræver at man er mindst 13. Derfor bruger jeg altid patents guide på IMDb for at få en fornemmelse af om det giver mening at vise den til 11-13 årige. Derfor burde der være en 13 års grænse også på film - som vejledning til forældrene.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: