Det er uden tvivl ikke nemt at genkende dem alle, men det er alligevel svært ikke at glæde sig til at se de mange Spider-personer i den nyeste “Spider-Man: Across the Spider-Verse”-plakat i fuld flor.

Joaquim Dos Santos, Kemp Powers og Justin K. Thompsons kommende “Spider-Man: Into the Spider-Verse”-opfølger fortsætter fortællingen om Miles Morales, der i den første fænomenale film måtte lære at tage helterollen på sig.

Dengang mødte vi fem Spider-personer fra andre universer: Peter B. Parker, Gwen Stacy, Spider-Ham, Spider-Noir og Peni Parker.

I den kommende 2023-film udvides Spider-galleriet dog med et utal af nye superhelte – heriblandt Jessica Drew-udgaven af Spider-Woman (Issa Rae), den punk-inspirerede Spider-Punk (Daniel Kaluuya) og ikke mindst Spider-Man 2099 (Oscar Isaac), som vi kort mødte i den første films mid credits-scene.

Den nyeste plakat til “Across the Spider-Verse” giver os et blik på de ovenstående edderkoppehelte og mange flere, mens Miles, der som den eneste hænger på hovedet, naturligvis står i spotlightet.

Billede

Den kommende fortsættelse har Shameik Moore tilbage i rollen som Miles, mens både Jake Johnson og Hailee Steinfeld vender tilbage til deres roller som hhv. Peter B. Parker og Gwen Stacy.

Du kan se den seneste trailer til “Spider-Man: Across the Spider-Verse” lige her.

I filmen, der er skrevet af Christopher Miller og Phil Lord, følger vi Miles og Gwen på deres rejse på tværs af multiverset, som beskyttes af de mange Spider-personer. Da en ny trussel dukker op, kan Miles dog ikke nå til enighed med de andre om, hvordan den skal stoppes.

“Spider-Man: Across the Spider-Verse” får premiere den 1. juni 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: