Hvis man var vild med de forskellige Spider-Man-versioner, der optrådte i den fantastiske “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, er der masser at glæde sig over i den nyeste trailer til Sony Pictures Animations’ kommende fortsættelse.

I traileren er Miles Morales en ældre og mere erfaren superhelt , end vi så i forgængeren. Det er dog nok de færreste heltekationer som kan forberede den Brooklyn-fødte Spider-Man på det eventyr, han begiver sig ud på i “Spider-Man: Across the Spider-Verse”.

Her genforenes han med Gwen Stacy, der tager ham med på tværs af multiverset, hvor han møder en gruppe Spider-personer, der har til opgave at beskytte multiverset. De kan dog ikke komme til enighed om, hvordan de skal håndtere en ny trussel, og de andre Spider-Men ender med at gå imod Miles.

Selvom traileren afslører hundredevis af nye Spider-personer, er det Oscar Isaacs Spider-Man 2099 og Issa Raes Spider-Woman, der kommer til at have gennemgående roller i filmen. Naturligvis er Shameik Moore tilbage som Miles, mens Hailee Steinfeld og Jake Johnson igen er at finde som hhv. Gwen Stacy og Peter B. Parker. Filmens skurk, The Spot, der får Jason Schwartzmans stemme, er ikke at finde i traileren.

“Across the Spider-Verse” har fået et nyt instruktørhold bag kameraet i form af trioen Joaquim Dos Santos, Kemp Powers og Justin K. Thompson. Peter Ramsey, Rodney Rothman og Bob Persichetti, der instruerede den første film, er executive producers.

Læs også: “‘Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part 2)’ har fået sin officielle titel: ‘Beyond the Spider-Verse'”

Phil Lord, der også var forfatter på “Into the Spider-Verse” har skrevet efterfølgeren i samarbejde med hans mangeårige samarbejdspartner Christopher Miller og “Shang-Chi”-forfatter David Callaham.

“Spider-Man: Across the Spider-Verse” får premiere herhjemme den 1. juni 2023.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Star Trek fever 1 år siden

Peter Parker er Spiderman
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Reborn Sith 1 år siden

#1 Helt enig.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#3 Mads47 1 år siden

Ja Peter Parker er den originale Spider-Man, men det betyder vel ikke der ikke er plads til Miles Morales? Den første Into the Spider-Verse er en rigtig vellykket animations film. en voksen Peter Parker funger rigtig godt som en mentor for Miles og hvad det vil sige at være en superhelt.

Det er jo heller ikke et fremmed koncept at de store superhelte har en arveaftager. Batman har haft flere både i from af Terry McGinnis (Batman Beyond), Nightwing (Dick Grayson) som overtager rollen som Batman og Damian Wayne har også overtaget rollen.

Det betyder jo ikke at der ikke er plads til Peter Parker og Bruce Wayne. De er og vil altid være de originale udgaver af de helte.

Skriv ny kommentar: