Keri Russell græd efter at have læst J. J. Abrams’ manuskript til “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

“The Americans”-stjernen Keri Russell er en af de nyeste stjerner, som tilføjes til “Star Wars”-universet med “The Rise of Skywalker” – læs mere om hendes rolle her.

I et interview med Associated Press fortæller stjernen, at hun havde en kraftig følelsesmæssig reaktion, da hun læste instruktøren J. J. Abrams’ manuskript:

Da jeg læste det manuskript, som han har skrevet, så græd jeg. Altså hvem ved, hvad den ender med at blive, men jeg håber, at den holder sig til, hvad han oprindeligt ville have,” siger Russell.

Skuespilleren tilføjer, at hun er glad for hans måde at se “Star Wars”-universet på:

Han prøver ikke at ændrer det til noget andet. Han respekterer virkelig, hvad det er.

J.J. Abrams og Keri Russell har arbejdet meget sammen tidligere, da hun spillede hovedrollen i serien “Felicity” der kørte fra 1998 til 2002, som Abrams skrev og var producer på.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Warbeard 11 måneder siden

Jeg tror vi var mange der var i tårer efter The Last Jedi.
Gravatar

#2 HighFlyer15 11 måneder siden

Hvordan ved vi at hun allerede nu bliver en Star Wars stjerne? Kan være hun bliver ligeså ligegyldig som Captain Phasma og jeg ville aldrig kalde den skuespiller en stjerne. Mest fordi jeg ingen anelse har om hvem hun er bag masken og Phasma blev brugt på den værste måde overhovedet i begge film.

Og du har helt ret, Warbeard.
Gravatar

#3 Johnny42 11 måneder siden

TLJ? Den havde jeg næsten glemt.

Jeg ved ikke om det er tænkt sådan, men hendes kommentar om at

“Han prøver ikke at ændrer det til noget andet. Han respekterer virkelig, hvad det er.”

kan godt tolkes som en slet skjult kritik af Rian Johnson, der netop forsøgte at ændre på Star Wars.


Første gang jeg så TFA blev jeg faktisk også rørt til tårer under afslutningen med fantastisk score af John Williams, der gnidningsfrit går fra Jedi Steps og kulminerer med Binary Sunset. Utallige visninger senere rører den mig stadig.

Selvom jeg godt vidste hvad der ville ske, påvirkede Han Solos død mig også, især når det kobles sammen med dialogen der går forud.

Og netop når man ved hvad der sker, så påvirker scenen på D'Qar hvor Leia og Han holder om hinanden mig faktisk også endnu mere, da det er sidste gang de er sammen, og hvor Leias sidste replik er "If you see our son, bring him home"

Hvis det er den slags følelser Abrams fører videre til The Rise of Skywalker, så er jeg klar.

Skriv ny kommentar: